Eladó ház Szeged, Újszeged 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged 140 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8196608
Referenciaszám: 320825
Frissítve: 20 napja

Szeged eladó sorház 3+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
499 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
180 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos családi otthon Szeged szívében! A Tisza part mellett! Önálló garázs és saját udvarral! **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan eladó Szeged város Újszeged részén, a Tisza part mellett található. Kiváló közlekedési lehetőségek és infrastruktúra. jó a megközelítése az ingatlannak, csendes, családi házas övezetben. A környék biztonságos és barátságos, ideális családok számára. Rövid sétára találhatóak boltok, iskolák és játszóterek. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** A sorház háromszintes, téglaépítésű ingatlan, jellemzően korának megfelelő állapotú. A házhoz tartozik egy 14 négyzetméteres önálló garázs. Az utcafront délre néz, így a reggeli napfény beragyogja az otthont. Fa nyílászárók redőnnyel felszerelve biztosítják a szigetelést és intimitást. Saját elkerített udvar és saját bejárat, hátsó terasz tartozik az ingatlanhoz. Az épület energiatakarékossági besorolása GG. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A ház összesen 140 négyzetméteres, négy szobás lakótérrel. A parkettás szobák otthonos hangulatot árasztanak, míg a többi helyiség hidegburkolattal rendelkezik. A központi fűtést gáz cirkó biztosítja, a nappaliban cserépkályha, amely hatékony és kényelmes. A tetőtér beépített, 18 négyzetm erkély, extra tért biztosítva a lakóknak. Az ingatlan jó állapotú, amely lehetőséget nyújt az egyéni igények szerinti felújításra. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** Újszeged csendes és nyugodt területe tökéletes családok számára. A közelében a Tisza part, újszegedi liget, Napfény fürdő, amely rekreációs lehetőségeket kínál. Jó tömegközlekedési kapcsolatok és könnyű hozzáférés a belvárosba. Közeli boltok, iskolák, orvosi rendelők és egyéb szolgáltatások. Zöldövezet, játszóterek és sportlétesítmények a közelben. Ha felkeltette érdeklődését, keressen az elérhetőségemen! Az ingatlant előre egyeztetett időpontban tekinthető meg! Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem, ingatlanjogra szakosodott ügyvéddel dolgozom! Banki ügyintézésben és tanácsadásban is állok a rendelkezésére! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg! Hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
garázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós István Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 390 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós István Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 390 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY