Eladó ház Szeged, Újszeged 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged 146 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8105713
Referenciaszám: 110898
Frissítve: 21 napja

Szeged eladó sorház 4 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
410 959 Ft/m²
146 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 851 Ft
Második évtől
248 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged , Újszegedi városrészben , a Holt-Maros szomszédságában 146 m2-es nappali + 3 szobás , kertkapcsolatos sorház eladó. A 4 lakásos, téglaépítésű sorház , 558 m2-es telken épült , 1987-ben. A lakás az évek során folyamatosan karbantartott , korszerűsített: - 2 új műanyag bejárati ajtó , az ablakok egy részét is új hőszigetelt műanyag ablakra cserélték -gázkazán /cirkó fűtés Elrendezését tekintve : - elő és hátsó kert kapcsolat -fél szuterén : 45 m2 ,, jelenleg egy raktár helyiség, egy kazánház ,hobbiszoba és garázsként használják , de igazából ki lehet alakítani wellnesst , edzőtermet , -magasföldszint :45 m2 , igazán napfényes DNY-i fekvésű nappali ,teraszkapcsolattal , kijárat a hátsókertbe , konyha + kamra , tusoló +wc -1. emelet 56 m2, egy tágas nagyszoba , terasszal , fürdőszoba+wc és 2 gyerek szoba -tetőtér beépíthető A lakás jelenleg is lakható állapotú, felújítás egyéni igények szerint szükséges . Kiváló elhelyezkedésű , csendes átmenőforgalomtól mentes utca és a Holt - Maros is pihentető kikapcsolódást tud nyújtani a mindennapokban. Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot ! Hívjon bizalommal , akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filó Judit A plusz ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 341 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filó Judit A plusz ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 341 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY