Eladó ház Szeged, Újszeged 173 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged 173 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7423717
Referenciaszám: 158877
Frissítve: 13 napja

Szeged eladó sorház 5 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
363 334 Ft/m²
173 m²
Alapterület
300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #158877 hivatkozási számú szegedi sorház. Újszeged egyik közkedvelt részén eladó egy nappali + 4 szobás sorház parkosított pihenő kerttel! - A családi ház teljes, hasznos területe: 173 m2  - a telek területe: 300 m2 - nappali + étkező (47 m2) és külön konyha, kamrával a földszinten. Ezen a szinten még egy fürdőszoba, finn szaunával és wc-vel található. - az étkezőből közvetlen kapcsolat van a télikert (fűtött) felé, ahonnan a kertbe jutunk. - az emeleten még egy nappali és 3 hálószoba található fürdőszobával, wc-vel.  - a ház klimatizált, az emeleten új hűtő/fűtő klímával. -  a fűtést 2 gáz cirkó kazán biztosítja (szintenként külön-külön), a földszinten padlófűtés, az emeleten lapradiátor segítségével. -  a nappaliban működő fa tüzelésű kandalló is található - az épület sorház jellegénél fogva kedvező energetikával (új szigetelés a külső falakon) és alacsony rezsivel rendelkezik. - kiváló minőségű, 3 rétegű műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval - az épületben 3 fázis áll rendelkezésre - fűtött garázs a házban - a ház csendes utcában, ugyanakkor buszmegállóhoz, boltokhoz közel található.   Amennyiben ez a kiváló adottságú ház felkeltette az érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén.   Irodánkban ingyenes hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleinknek.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi sorház, vagy bármely más sorház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #158877 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A sorház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszlényi Tamás Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 664 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszlényi Tamás Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 664 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY