Eladó ház Sopron, Belváros külső 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sopron, Belváros külső 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8289822
Feltöltve: ma

Sopron eladó sorház 5 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
398 649 Ft/m²
148 m²
Alapterület
148 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sokoldalú ingatlan! Egyedülálló lehetőség vár rád Sopron belvárosának peremén! Az ingatlan kereskedelmi, iroda és lakás funkcióval rendelkezik, így számtalan lehetőséget kínál. A ház zártsorú* beépítési móddal épült 1996-ban, földszint + tetőtér kialakítású, összesen 148m2 teljes nettó alapterülettel. * A zártsorú beépítés hazánkban nagyon gyakori városi beépítési mód. A zártsorú beépítésnek az a lényege, hogy a telek teljes szélességét, az utcai homlokvonalon, közvetlenül a járda mentén, azaz előkert nélkül beépítik. Közbenső telekingatlan esetén; a bal oldali szomszédos háztól a jobb oldali szomszédos házig. Az ingatlan jelenlegi kialakítása: Földszint: Az alsó szinten található egy tágas üzlettér, egy nagyméretű raktár, közlekedő (öltözőfolyosó), konyha és WC. Az üzlethelyiség lehetővé teszi kereskedelmi tevékenységek folytatását, míg a közösségi terek kényelmes, funkcionális teret biztosítanak. Emelet: Az emeleten (tetőtérben) helyet kapott egy tágas irodahelyiség, egy tusolós fürdőszoba WC-vel, valamint egy garzon lakás. A garzonban egy felszerelt amerikai konyhás nappali - étkezővel és egy hálószoba található. (ablakcsere 2022-ben) Tágas alapterület: Összesen 148m2 teljes nettó alapterület áll rendelkezésre, amely teret kínál sokminden megvalósításához. Fűtés: Az egész épület fűtését gáz-cirkó gázkazán biztosítja, ami hatékony és gazdaságos megoldás. Parkolás: A parkolás az utcán, közterületen lehetséges. Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan Sopron belvárosához közel található, a város vérkeringésében, közel minden fontos helyszínhez. Sokoldalú kihasználhatóság: Az ingatlan jelenlegi elrendezése lehetővé teszi kereskedelmi tevékenységek folytatását, irodai munkát vagy akár lakhatást is. AKÁR JELENLEGI KERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSODAT KÖLTÖZTETNÉD VAGY MOST INDÍTANÁL, AKÁR IRODA HELYISÉGET KERESNÉL VAGY SAJÁT OTTHONT TERVEZEL, EZ AZ INGATLAN MINDENT KIELÉGÍT! A BELVÁROSI ELHELYEZKEDÉSE ÉS A SOKOLDALÚ KIHASZNÁLHATÓSÁGA MIATT EZ EGY KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG. NE HAGYD KI! Amennyiben további információkat szeretnél megtudni erről az ingatlanról vagy megnéznéd személyesen, keress, szívesen segítek :)

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosduplakomfortosamerikai konyhaműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella Ingatlanszakértő - Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella Ingatlanszakértő - Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY