Eladó ház Sárvár 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sárvár 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8246685
Referenciaszám: HZ060007
Feltöltve: 6 napja

Sárvár eladó sorház 3 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
644 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
566 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy mesés, 90 m^2-es tégla építésű családi ház, mely egy 566 m^2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan vételára 58 000 000 HUF, ami tökéletes választás azok számára, akik egy kertre néző, nyugodt környezetre vágynak. A ház 1960-ban épült, de új nyílászárókkal, új homlokzat színezéssel, alumínium redőnnyel van felszerelve, ami a modern és kényelmi szempontokat szolgálja. A jó fényviszonyok és a gázkonvektoros fűtés kellemes lakókörnyezetet biztosít minden évszakban. Az ingatlan rendelkezik egy önálló garázzsal és tárolóval is, ami plusz kényelmet és biztonságot nyújt az itt élőknek. A saját, új kerítéssel körbehatárolt telken valóban lehetőség van a pihenésre és szabadidős tevékenységekre is. A közeli fürdő tovább emeli a környék varázsát és presztízsét. Sárvár városa ideális választás azok számára, akik a nyugalmat és a természet közelségét keresik, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a kulturális és szabadidős tevékenységek széles kínálatáról. A város híres gyógy- és wellness fürdője, a gyönyörű nádasdy-sárvári kastélysor és a gazdag történelmi múltja egyedülálló kulturális és szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Sárvár virágzó közösségi élete, a kiváló gasztronómiai élmények és a kedvező elhelyezkedés teszi még vonzóbbá ezt a gyönyörű várost. Itt valóban minden adott a békés, kiegyensúlyozott élethez. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, tegyen egy lépést álmai otthona felé Sárváron!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gicziné Lábas Marianna Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gicziné Lábas Marianna Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY