Eladó ház Sárospatak 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sárospatak 84 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8142218
Referenciaszám: 703300061
Frissítve: 20 napja

Sárospatak eladó sorház 3 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
321 429 Ft/m²
84 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben Sárospatak közkedvelt környéken lévő lakást keres, akkor ezt érdemes megtekinteni! Az ingatlan kertvárosi részén található, 3 szintes 84 m2 és az 1980 években épült téglából. Az földszinten található az előtér beépített szekrénnyel, közlekedő, konya, toalett, nappali és az innen nyíló hátsó udvarra néző terasz. Az emeleten pedig két szoba, közlekedő és a fürdőszoba. A földszintről közvetlenül le lehet jutni a fűtött garázsba, ahol található még egy spájz, kazánház és egy tároló is, innen lehet kijutni a hátsó kis udvarhoz is, ami 20 m2.A házhoz tartozik még egy 92 m2 előkert is, ahol kényelmesen két autó is elfér. Esztétikailag az ingatlan belülről felújításra szorul. A tető szerkezetileg jó állapotú, héjazata cserép. A melegvizet villanybojler, a ház melegét gáz-, illetve vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. A fa nyílászárók jól záródnak, de korszerűsítésük időszerű. Az elmúlt évben a ház utcafronti része 10 cm-es szigetelést és színezést kapott! Villany, illetve vízvezetékek régi állapotúak viszont kifogástalanul működnek! Belső elrendezése kiváló, minden helyiség mérete és alakja megfelelő, jól berendezhető! Emellett a garázs megtartása mellett a lenti részen további hasznos beépítésre alkalmas helyiségek alakíthatóak át, mint például: mosókonyha, konditerem. Csendes, nyugodt, biztonságos környéken található, jó szomszédsággal! Óvoda, iskola, bolt, buszmegálló gyalogosan is pár percen belül helyezkedik el! Az ingatlan per és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető! Amennyiben felkeltette érdeklődését, a hét bármely napján megtekinthető, előzetes telefonos egyeztetés után!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY