Eladó ház Nagykovácsi 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykovácsi 60 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8283006
Referenciaszám: M289896
Frissítve: 2 napja

Nagykovácsi eladó sorház 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
583 334 Ft/m²
60 m²
Alapterület
280 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedvező árban eladó egy sorház az utcafronton Nagykovácsi központi részén! ......................... A főúttól 50 m-re, csöndes mellékutcában, egy 560 nm-es telken található ez a két házrészből álló sorház: egy régebbi, az utcafronton álló és felújítandó vályogház, valamint egy később hozzáépített, szintén felújítandó téglaház. A telek megosztásra kerül, így a telekrész 280 nm lesz, itt ezt az első sorházat áruljuk, amelynek ára most 35 millió Ft. Két szoba, kis fürdőszoba és konyha tartozik hozzá. Ez az elülső házrész működött már fodrászüzletként is. Egy amerikai konyha kialakításával hangulatos otthont tudna varázsolni magának! Régebben konvektorok ontották a meleget. A két ház között van egy régi tetőtéri feljáró, innen megközelíthető a korábban kialakított kis garzonlakás. Ez is felújítandó, a tetőtér megemelésével egy nagyobb lakásteret tudna még itt kialakítani. Házfelújító céget tudunk ajánlani! A jelenleg közös udvarban autóbeálló van még, ill. egy kis melléképület, ami tárolóhelyként szolgál. Az udvarban lehetne akár dupla garázst is építeni, a másik házrész tulajdonosával megegyezően. Gyönyörű ősrégi fenyőfák állnak még az udvarban. Hívjon és tekintse meg ezt a több lehetőséget kínáló ingatlant!.................................. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll mind az eladók, mind a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Egyúttal segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosvilágostelefonbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frittmann Hajnalka Tünde Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frittmann Hajnalka Tünde Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY