Eladó ház Maglód 89 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Maglód 89 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8142179
Referenciaszám: 317741
Frissítve: 19 napja

Maglód eladó sorház 4 szobás: 71,9 millió Ft

71,9 millió Ft
807 865 Ft/m²
89 m²
Alapterület
200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 227 504 Ft
Második évtől
298 298 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Maglódon, Klenovatelepen, 2009-ben épült, 88 nm-es, Amerikai konyha + 3 db külön nyíló hálószobás sorházi lakás 70nm-es hátsó udvarral, illetve kis előkerttel+2 autó beállóval eladó. A beépített bútorok, gépesített konyhabútor a vételár részét képzik. Minden ablakon redőny, illetve szúnyogháló is található. Az ingatlan világos, tágas amerikai konyhás nappalival +3 külön nyíló, teljes értékű hálószobával, kádas fürdőszobával,+ külön wc-vel rendelkezik. Az otthon melegét teljes egészében radiátorok adják, A délnyugati tájolású nappaliból közel 10nm-es teraszra jutunk, ami nyáron a nappali „megnagyobbítása” is lehet. Méretéből adódóan akár 2-3 gyermekkel is alkalmas lehet. A padlástér fele (kb40-50nm) ledeszkázott. Az előkert, egy japánkert stílusú, végében egy zárt kerti tároló is az új tulajdonos rendelkezésére áll. A hátsó udvar jelenleg műfüvezett, így teljesen gondozás mentes Térközvett közös autóbeálló, ahol 2 autónak beállási lehetőség, ezen felül az utcán közvetlen a ház előtt lehet parkolni. Az ingatlan a lakópark végében található, rendkívül csendes. Velünk szemben a mező. Az utca túloldalán bölcsőde és óvoda, a hátsó kapun kiengedve 10-20 méterre találhatóak. A rendezett, igényes lakóközösség fontos volt a választásnál, mely az új tulajdonosnak itt szintén biztosított a házban, szintúgy, mint a lakóparkban. Elhelyezkedése újszerű, családias környezetben, sétatávolságra bölcsőde, óvoda, kisboltok, játszótér is található. 10 percre Volánbusz megálló, 30-40 perc alatt a Köki és Örs vezér tere is elérhető vele. 10-15 percre Maglód vonatmegállója, a Keleti Pályaudvar 35 perc. Az M0-ás körgyűrű 5 perc autóval. Megfelelő választás, akár többgyermekes családoknak, akár befektetésre is, hisz a lakópark értékállósága és az ingatlanok kiadhatósága a kereslet által hosszútávon garantált. További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosteraszriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Márk Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 286 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Márk Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 286 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY