Eladó ház Lengyeltóti 270 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lengyeltóti 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979212
Referenciaszám: H480369
Frissítve: 16 napja

Lengyeltóti eladó sorház 4 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
370 000 Ft/m²
270 m²
Alapterület
420 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Lengyeltóti csendes, kedvelt utcájában egy 3 szintes családi házat! Az ingatlan egy ikerház fele, amely saroktelken épült 1991-ben , tégla falazattal, és 2019-ben felújításon esett át, melynek során kivülről 10 cm-es szigetelést is kapott. A családi ház, alsó szintjén közlekedő, konyha, étkező, hálószoba, fürdőszoba, külön wc kamra, tárolók mosókonyha,garázs, található. Második szintjén , hálószoba,tároló, loggia, terasz, nappali, mely olyan méretű, hogy ebből akár két újabb hálószoba is kialakítható, külön álló wc, fürdőszobában:dupla mosdó, sarokkád, zuhanyzó, bidé. A ház legfelső, harmadik szintje még beépítésre vár. A megvalósításhoz szükséges ,engedélyezett eredeti tervek rendelkezésre állnak. A tető belső szigetelése már megtörtént. A ház teljes hosszában, polikarbonáttal fedett beálló került kialakításra, majd ennek folytatásában fából készült 80 m2- es tároló, melyben világítás, ipari áram és több dugalj is beépítésre került a kisgépek árammal történő kiszolgálására. Az udvart szomszédtól 2 méter magas belátásgátló kerítés szeparálja el. Az ingatlan éjszakai kivilágítással is el van látva, valamint a biztonságérzetet nagyban növelő kamera rendszerrel és risztóval felszerelt. A ház főbejáratától folytatólagosan , mint egy körforgalomként a szomszéd utcára lehet kijutni, egy elektromos kapu segítségével. Az elkerített kis füves-virágos kert részben egy kis kerti tó csobogóval is kialakításra került, közelében 20 m2-es kiülő, kiskonyhával felszerelve, családi főzések , grillezések helyszíne. Az utcafronti terasz balkon növényeit kiépített öntöző rendszerrel lehet locsolni, amely a garázsból vezérelhető. Utcáról nyílik az elektromos kapuval ellátott, padlófűtéses garázs, melyből közvetlen a lakásba lehet jutni. A garázsban találjuk az esővíz összefolyót is. Kiváló lakónegyed, főúttal párhuzamos családi mellékutcában, tiszta, rendezett környék, csendes szomszédokkal, pár percre a belvárostól, ahol megtalálható: Bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő, bank, posta, iskola, üzletek buszpályaudvar . 10 km-re a Balatontól, Fonyód, Balatonboglár, az M7 autópálya felhajtó pár perc alatt elérhető. Az ingatlan alkalmas vendégháznak és mivel a kerékpárút ezen az utcán halad át, kerékpárosoknak szálláshelyként , a melléképületekből adódóan kerékpárok tárolására, szerelésre is alkalmas. Illetve mivel az utcafrontra néz a garázs egy átalakítás után kávézó kialakítására is alkalmas lehet. Amennyiben a hírdetés felkeltette érdeklődését, a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással segíti ügyfeleit álmai otthonának megteremtésében. Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
8,5 m²
Terasz:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY