Eladó ház Kondoros 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kondoros 58 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8186835
Referenciaszám: M283794
Frissítve: 13 napja

Kondoros eladó sorház 1+2 fél szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
274 138 Ft/m²
58 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kondorosi álomotthon: Családi fészek zöldövezetben, igény esetén garázzsal! Álomotthonra vágysz a város zajától távol, mégis minden kényelemmel? Kondoros zöldövezetében eladó egy 58 m?-es, 3 szobás, napfényes társasházi lakás saját kertkapcsolattal. Miért különleges ez az ingatlan? Ideális elosztás: Tágas nappali, két fél szoba, praktikus konyha kamrával, külön WC és fürdőszoba ? minden, amire egy kis családnak szüksége lehet. Saját kertkapcsolat: Élvezd a reggeli kávédat a madárcsicsergés kíséretében saját épített teraszodon, vagy tölts el kellemes estéket a szabadban. Tárolóhelyek: Bőséges tárolóhelyek a lakásban, a pincében és egy külön zárható tárolóban a lakás szintjén. Közös kert: A társasház ötvözi a tömblakás és a kertesház előnyeit, így a közös kertben is kikapcsolódhatsz. Fűtés: Gáz- és központi fűtés gondoskodik a kellemes melegről télen, nyáron pedig a környező fák hűsítik a lakást. Betyár hangulat: Kondoros híres betyáros hagyományairól. Évente megrendezésre kerülő Betyár napok és a közeli csárda felejthetetlen élményt nyújtanak. Fehér Liliom Népfőiskola: A közeli Fehér Liliom Népfőiskola számos kulturális és közösségi programot kínál. Kiváló közlekedés: Az M44-es csatlakozás és a helyi buszjáratok biztosítják a gyors és kényelmes eljutást a környező városokba. Az ingatlan tökéletes választás: Kis családoknak: Csendes, biztonságos környezet a gyermekeknek. Nyugalomra vágyóknak: Távol a város zajától, mégis könnyen elérhető minden. Vidéki életre vágyóknak: Kondoros barátságos közössége és a környék szépsége el fog bűvölni. Befektetőknek: A Fehér Liliom Népfőiskola közelsége miatt kiváló befektetési lehetőség. Igény esetén kb.50 méter távolságra eladó egy nagy méretű garázs. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívj és szeretettel várunk egy megtekintésre! Díjmentes hitelügyintézéssel segítünk megvalósítani álmaidat! További részletekért keress minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Katalin Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 252 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Katalin Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 252 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY