Eladó ház Hajdúszoboszló 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúszoboszló 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244892
Referenciaszám: M287887
Feltöltve: ma

Hajdúszoboszló eladó sorház 1+3 fél szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
659 334 Ft/m²
135 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 312 937 Ft
Második évtől
410 316 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Hajdúszoboszló frekventált zöldövezetében, a Fürdőkomplexumtól sétatávolságra található energiatakarékos, dupla-komfortos, négy hálószobás, kertkapcsolatos sorházat! A kiváló tervezésnek köszönhetően, a 2008-ban épült sorházban található lakásoknak nincsen a szomszédokkal közös fala, mert a garázsoknál és a fedett terasznál kapcsolódnak. A 2021-ben igényesen felújított belső kétszintes ház helyiségei: amerikai konyhás nappali, négy hálószoba, nagy méretű gardrób helyiség, előszoba, két fürdőszoba, két WC, fedett terasz, garázs. A ház Porotherm 38-as téglából épült, 15 cm külső szigeteléssel. A tető Bramac cserép héjazatú. Műanyag hő és hangszigetelt, redőnnyel ellátott nyílászárók kerültek beépítésre. A fűtés történhet gázkazánnal, radiátoros és padlófűtéses hőleadással, illetve a hűtő-fűtő (fűtésre optimalizált) klímákkal. A ház 3,6 kW-os napelemmel van ellátva H tarifás elszámolásban. A földszinti nappalihoz 24 m2-es fedett terasz kapcsolódik, mely elektromosan irányítható nyitható tetőablakokkal rendelkezik. A kellemes pihenést biztosító, saját használatú kertben automata öntözőrendszer és kerti tároló található. Az autók parkolhatnak az épülethez kapcsolódó garázsban és egy fedett gépkocsi beállóban is. A garázsajtó és a külső kapu is távirányítóval vezérelhető. A ház riasztóval és kamerarendszerrel (CCTV) felszerelt. Az ingatlan ideális választás azok számára, akik igénylik a belváros közelségét, de mégis szeretik a szép kertvárosi környezetet és egy napfényes, minden igényt kielégítő otthont keresnek! További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bátran a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az eladók és a vevők részére. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tikász-Tóth Éva Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tikász-Tóth Éva Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY