Eladó ház Gárdony 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gárdony 64 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8253262
Referenciaszám: U0047042-4749205
Frissítve: 2 napja

Gárdony eladó sorház 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
1 015 609 Ft/m²
64 m²
Alapterület
250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 668 Ft
Második évtől
269 668 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GÁRDONYBAN, csendes utcában, közel a központhoz, NAPPALI KÉT SZOBÁS, 64m2-es, DNY-i tájolású, 3 lakásos épület középső lakása, 9,2 m2-es terasszal, külön bejáratú önálló cca. 250m2 telekrésszel, udvari térkövezett autóbeállóval eladó. Az ingatlan egyaránt alkalmas állandó lakhatásra, vagy akár nyaralóként is ideális választás lehet. NE késlekedjen, döntsön amíg megvan! Az utcáról térkövezett járdán keresztül, a teraszról lépünk a házba, ahol a következő helyiségek találhatók: egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, egy fürdőszoba, egy mellékhelyiség kézmosóval, és egy tároló/kamra. A ház beton sávalapra, 30-as Porotherm tégla falazattal, 12cm homlokzati hőszigeteléssel, három rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal, fa ácsolt tetőszerkezettel, kerámia cserép borítással épül. Az épületben a fűtés és a melegvíz ellátás is elektromos rendszerű lesz. A helyiségekben padlófűtés biztosítja majd a meleget. A burkolatok, a szaniterek, beltéri ajtók jelenleg választhatók, készültségi állapottól függően. Környék Csendes, családi házas övezet, főúthoz, vasútállomáshoz közel. Megközelíthetőség Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A 7-es főútvonal, illetve az M7-es autópálya is könnyedén elérhető. Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY