Eladó ház Debrecen 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231566
Referenciaszám: H490741
Feltöltve: 13 napja

Debrecen eladó sorház 4 szobás: 77,5 millió Ft

77,5 millió Ft
596 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
40 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 224 Ft
Második évtől
321 532 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 4 szobás 130 m2-es sorházi lakást a Boldogfalvi kertben a Mikepércsi úton. A lakás földszintjén az előtérbe lépve jobbra egy hatalmas gardróbszekrény fogad minket. Az előszobából balra nyílik a konyha/étkező helyiség. A konyhában újszerű és modern konyhabútor található beépített LED világítással, ami a vételár részét képezi, ezen és a többi beépített bútoron felül az ingatlan teljes bútorzata is megegyezés tárgyát képezi „jelképes áron”. A folyosón tovább haladva balra található egy 10m2-es hálószoba. A bejárattal szemben található egy fürdőszoba, amiben zuhanyzó, WC, mosdó és a gázkazánok találhatóak. Ez a helyiség felújítandó, amihez a tulajdonos már megvette az új csempéket a falra és a padlóra egyaránt, ezen kívül egy új zuhanykabint is, viszont egészségügyi okokból a kivitelezés már az új tulajdonosra vár. Az ingatlan vételára ennek megfelelően lett kialakítva, amit a rendkívül kedvező négyzetméter ár tükröz. Az előszobából jobbra nyílik egy hatalmas 36m2-es nappali. A nappaliból nyílik a földszinti erkély és szintén a nappaliból lehet felmenni a tetőtérbe egy fa lépcsőn. A tetőtérben található két hatalmas 19m2-es szoba, egy fürdőkádas fürdőszoba és egy külön nyíló WC, illetve a tetőtéri erkély. A tetőtér két végén egy-egy gardrób helyiség található, amikből kisgyerekesek számára akár gyerekszoba is kialakítható. Az ingatlanról ezeken kívül elmondható, hogy rendkívül alacsony a rezsi költsége főleg a méretéhez képest. A jelenlegi tulajdonos 14000 ft/hó gáz általányt fizet havonta, de fűtési alternatívaként rendelkezésre áll az épületben 3 hűtő/fűtő klímaberendezés is. A nyílászárók közül néhányat már kicseréltek műanyagra, de a többit nem, mert indokolatlan volt. A közlekedés kiváló, közel van a Nagyállomás, ahonnan bárhová el lehet jutni városon belül akár még villamossal is. Az ingatlanhoz tartozik egy 40 m2-es saját, körbekerített udvarrész is közvetlenül a garázs előtt, teljesen letérkövezve. Emellett a kis udvarrész mellett található egy 100m2-es közös kerti sütögető is. A garázs 11m hosszú és 36m2-es, amiből jelenleg le van választva válaszfallal egy kis tároló/műhely helyiség a garázs végében. A garázsról szintén elmondható, hogy a vételár részét képezi. Ajánlom nagycsaládosok figyelmébe, illetve olyanoknak is, akik kétgenerációs házat keresnek, de befektetésnek sem utolsó.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs István Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs István Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY