Eladó ház Debrecen, Belváros 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Belváros 74 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8260937
Frissítve: 5 napja

Debrecen eladó sorház 2 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
479 730 Ft/m²
74 m²
Alapterület
115 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 328 Ft
Második évtől
147 282 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen belvárosában, az Antall József utca és a Külső Vásártér közötti szakaszán, értékálló környéken eladó egy 74 m2 alapterületű, teljes hosszában utcafronti, nagypolgári, 3,85 m belmagasságú felújítandó ház, ugyanekkora szuterén résszel, továbbá tetőtér beépítési lehetőséggel, valamint 115 m2 telekrésszel. Az udvar osztatlan közös tulajdonban áll. Az ingatlan megőrízte a nagypolgári stílust: a szobák burkolata eredeti tölgyfa parketta, nyílászárói eredeti fa osztott ablakok belső spalettával. Beltéri ajtajai szintén eredetiek, 2 szárnyú magas fa ajtók. A szobák egymásból nyílóan és külön is megközelíthetőek, méretük folytán kisebb szobákká alakíthatók és galériázhatók. A ház téglából épült, konvektor fűtésű, de a rendelkezésre álló önálló kémény lehetőséget biztosít kandalló beépítésére is. Az ingatlan alatt, önálló udvari bejárattal, az alapterülettel megegyező, boltíves pince (szuterén) található több helyiségre osztva, amelynek magassága 2,2 m. Emellett a tetőtér beépítési lehetőség is biztosított, amely jelenleg is önálló bejárattal rendelkezik, így akár két külön család számára biztosíthat otthont. A nagypolgári stílust kedvelők számára, kellemes, tágas, egyedi otthonná varázsolható, a meglévő terek funkcióinak átalakításával kényelmes lakóegység alapját adja. Továbbá elhelyezkedése, kialakítása szempontjából kiválóan alkalmas üzleti célú tevékenység végzésére, tágas, világos terei mind irodának, mind egyéb szolgáltatási tevékenység végzéséhez ideális teret biztosítanak. Az ingatlan külső homlokzata a helyi építészeti védelem miatt csak az eredeti állapot szerint újítható fel. Nézze meg ezt a sok lehetőséget biztosító, központi helyen lévő ingatlant. Várom a hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesvilágoskamrapincevízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 708 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 708 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY