Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 55 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8209038
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest XXIII. kerület eladó sorház 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
600 000 Ft/m²
55 m²
Alapterület
530 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 418 Ft
Második évtől
136 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan bemutató videója megtekinthető az alábbi linken keresztül: https://youtu.be/UDhZam-8b7k Budapesten, a 23. kerületben, Soroksáron, a Hősök tere közelében, a Szitás utcában 3 lakásos udvarban 55 nm-es, 2 szobás, vegyes (tégla, kő és vályog) falazatú, részben felújított sorház eladó. A telek mérete 530 nm, amely osztatlan közös tulajdon. Az utcafronti ingatlantól kerítéssel leválasztott területet jelenleg a középső és a hátsó ingatlan használja, amelyről ingatlan használati megosztási szerződés készült. A ház saját mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlanban 2 szoba, konyha-étkező, különálló fürdőszoba és WC, előtér, valamint kamra található. A lakóépülethez 16 nm-es, fedett terasz kapcsolódik. A fűtést 2 db hűtő-fűtő klíma biztosítja. Az elmúlt évek során a teljes tetőszerkezetet kicserélték, fedett teraszt és kiülőt építettek ki, új víz- és villanyvezeték-hálózatot, valamint hideg és meleg burkolatokat kapott az ingatlan, illetve klimatizálták. A külső nyílászárókat korábban cserélték műanyag, hőszigeteltre. Parkolás az autóval az utcán, közvetlen az épület előtt ingyenesen megoldható. A közlekedés könnyen megoldható a közelben: elérhető több autóbusz 135,166,966, 66, 66E vagy akár a H7-es hév is. Az ingatlan közelében, néhány perc sétán belül elérhető az óvoda, iskola, boltok, üzletek, piac, gyógyszertár és orvosi rendelő is. Az ingatlant fiatal pároknak, családoknak, valamint az idősebb korosztály számára egyaránt ajánljuk.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertkertkapcsolatosétkezőteraszbeépített konyhabútorvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY