Eladó ház Budapest XVIII. kerület 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 56 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8240876
Referenciaszám: M287546
Feltöltve: 3 napja

Budapest XVIII. kerület eladó sorház 1+1 fél szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
918 605 Ft/m²
56 m²
Alapterület
860 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest, XVIII. kerület Lónyaytelepen eladó sorház jellegű ingatlan! ELHELYEZKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA: Pestszentlőrinc vasútállomástól 2 perc sétára található az ingatlan - 1 megálló távolságra Kőbánya-Kispest vonat- és metróállomástól, a KÖKI Termináltól és a Kőbánya-Kispest Volán megállótól! A Nyugati pályaudvar 20 perc alatt elérhető vonattal. A 36-os busz végállomása a vasútállomás mellett található, így 5-10 perc alatt kijuthatunk az Üllői útra, ahol bankok, LIDL, kisebb üzletek és büfék találhatóak. A Szakrendelő és a gyógyszertár is néhány megállónyi távolságra van. Az ingatlan előtt lévő utcát a tavalyi év során újraaszfaltozták és fákat ültettek. A közelben található gyermekek számára kialakított KRESZ-Park, Kerékpáros tanpálya és játszótér. Az ingatlan egy csendes, 4 lakásos udvarban található, a 2. lakás. PARKOLÁSI LEHETŐSÉG: az ingatlan előtt, közterületen ingyenes vagy saját beállóhely kialakítható a kizárólagos használatú kertrészben. HELYISÉGEK: Előszoba: 1,4 m2 Konyha és közlekedő: 8,5 m2 Nappali: 18 m2 Szoba: 11,6 m2 Fürdő+WC: 3,6 m2 Tároló: 11 m2 Kizárólagos használatú kertrész: 40 m2 SZERKEZETI és MŰSZAKI LEÍRÁS: A lakóház ikres jellegű építési móddal épült téglából az 1950-es években. Az épület karbantartott, 4 évvel ezelőtt hőszigetelő festéssel látták el a homlokzatot, és megtörtént a födém szigetelése is - 10 cm-es szendvicspanel polisztirol lemez OSB lapokkal befedve. A tető fedése: cserepeslemez, mely 2 évvel ezelőtt lett cserélve. A födém fagerendás, vendégfödémmel beépíthető a tetőtér, így egy plusz szoba, kisebb fürdőszoba és egy terasz is kialakítható. Az ingatlan összközműves, önálló mérőórákkal rendelkezik. A fűtésről FÉG gázcirkó gondoskodik, a melegvízellátásról villanybojler. Hűtő-fűtő légkondicionáló található a nappaliban, a kisebbik szobában díszítő elemként is szolgáló elektromos fali kandalló használható alternatív fűtésként. A szobákban régi fa parketta található, a többi helyiségben kerámia burkolatok vannak ? csempe és padlólap. A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, a szobában régi fa ablakok vannak 2 rétegű üvegezéssel. A kert füvesített, dísznövényekkel beültetett, 2 gyümölcsfával (őszibarack és nektarin). Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, érvényes Használati Megállapodással, mely rendelkezik a közös- és a kizárólagos használatú részekről. Kiváló elhelyezkedése miatt befektetési célra, kiadásra is kitűnő választás diákoknak, fiatal pároknak, akiknek fontos a belváros könnyű és gyors megközelíthetősége! Legyen egy kertkapcsolatos önálló házrésze, saját tárolóval egy panellakás áráért! További részletekről érdeklődjön bátran a hét bármelyik napján!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Démann Judit Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 406 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Démann Judit Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY