Eladó ház Budapest XVII. kerület 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 69 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250702
Referenciaszám: 0911
Feltöltve: ma

Budapest XVII. kerület eladó sorház 3 szobás: 73,99 millió Ft

73,99 millió Ft
1 072 319 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 117 Ft
Második évtől
306 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A béke szigete Rákoshegyen az erdő szélén Rákoshegyen a Helikopter lakópark egyik legszebb utcájában sorházi ház privát kerttel eladó. Az amerikai konyhás nappalis két hálószobás remek elrendezésű tökéletes állapotú lakás keresi új tulajdonosát. A kényelemről két fürdőszoba és egy nagyobb méretű tároló is gondoskodik. A saját privát kertben egy 10 nm-es terasz található, mely további bővítésre is alkalmas. A kert végében már az erdő kezdődik, így garantált a madárcsicsergés. A belső udvaron található kocsi beálló is, de az utcán is ingyenes a parkolás. A környék csendes és biztonságos, így tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, de könnyedén eljutni a központba. Boltok, gyógyszertár, cukrászda a közelben. Nyugodt, rendezett környék, szinte új állapotú otthon az erdő szélén. Hívjon, és nézzük meg akár még ma ezt a szuper házat! Mán Kata +36204449030 The island of peace in Rákoshegy at the edge of the forest A row house with a private garden is for sale in one of the most beautiful streets of the Helikopter residential park in Rákoshegy. This perfectly arranged, two-bedroom apartment with an American-style kitchen and living room is in excellent condition and looking for its new owner. Comfort is ensured by two bathrooms and a larger storage space. In the private garden, there is a 10 square meter terrace, which can be further expanded. At the end of the garden, the forest begins, guaranteeing the sound of birds chirping. There is also a carport in the inner courtyard, but parking on the street is free. The neighborhood is quiet and safe, making it a perfect choice for those who want to retreat from the citys noise but still easily reach the center. Shops, a pharmacy, and a pastry shop are nearby. A calm, well-maintained area, almost new home at the edge of the forest. Call, and lets check out this amazing house even today! Mán Kata +36204449030 10 Mán Kata +36204449030 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY