Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248972
Referenciaszám: H488405
Feltöltve: ma

Budapest XIV. kerület eladó sorház 2 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
796 610 Ft/m²
59 m²
Alapterület
100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 716 Ft
Második évtől
194 993 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MIÉRT EZT VÁLASSZA? - Kiváló lehetőség egyedileg tervezett otthon kialakítására - Sorházi lakás saját kertrésszel - Csendes, zöld környezet, mégis kiváló közlekedési lehetőségek a környéken INGATLAN Ez a 59 nm-es sorházi lakás Zugló szívében, a kertvárosi részén található. A lakás teljes felújítást igényel, de rengeteg lehetőséget rejt magában. A nappali a hálószobával egybenyílik, a konyhából pedig külön bejárati lehetőség nyílik a nappaliba. A hálószobába az előszobából is be lehet jutni, így rugalmas elrendezési lehetőségeket kínál. Az ingatlanban konyha, fürdőszoba, előszoba, két kamra és egy veranda is található, ami tovább növeli a funkcionalitást. Az ingatlan gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, a szobákban parketta található, és fa nyílászárók vannak redőnyökkel felszerelve. A nappaliban egy fatüzelésű cserépkályha is helyet kapott, ami kellemesen egészítheti ki a fűtést a hidegebb napokon. A belmagasság 300 cm, ami tágas érzetet ad a lakásnak. A 3 lakásos sorházi épület közös és saját használatú kertrészekkel bír, amely lehetőséget ad a kerti pihenésre vagy akár saját kert kialakítására is. A saroktelek előnyei közé tartozik a kedvező parkolási lehetőség is, amely a kertben és az utcán egyaránt elérhető. KÖRNYÉK A környék csendes, zöld és családias, remek lehetőséget biztosít a nyugodt életvitelhez. Zugló kertvárosi része jól megközelíthető, a közlekedési lehetőségek kiválóak, így a belváros gyorsan elérhető. A közelben található a Bosnyák tér és számos belváros felé tartó buszjárat, mint például a 7-es, 8E, 133E, 112-es buszok és a 979-es éjszakai járat, amelyek gyalog 10 percen belül elérhetők. Emellett a 3-as, 62-es villamosok, a 32-es busz, és a 907-es éjszakai járat is mindössze 5 percen belül megtalálhatóak. Számos bevásárlási lehetőség, piac, étterem és kávézó is perceken belül elérhető. EGYÉB INFORMÁCIÓK - Alapterület: 59 nm - Felújítandó állapot - Fűtés: gáz (konvektor) + cserépkályha - Építés éve: 1970 - Tájolás: Nyugati - Belmagasság: 300 cm PARKOLÁS Parkolási lehetőség a kertben és az utcán is. A lakás ideális egyedülállóknak, fiatal pároknak, vagy kisebb családoknak, akik szeretnék saját ízlése szerint alakítani otthonukat. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Időpontokért keressen bizalommal! Irányár: 47.000.000 HUF (~120,000 EUR)

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sallai György Otthon Centrum - XI. kerület - Szádelő köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sallai György Otthon Centrum - XI. kerület - Szádelő köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY