Eladó ház Budapest XIII. kerület, Angyalföld 186 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XIII. kerület, Angyalföld 186 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8222786
Referenciaszám: 19517
Feltöltve: 21 napja

Budapest XIII. kerület eladó sorház 8 szobás: 219 millió Ft

219 millió Ft
1 177 419 Ft/m²
186 m²
Alapterület
366 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 692 954 Ft
Második évtől
908 586 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIII. Kerületben Angyalföld kertvárosi részén a Násznagy utcában eladó 2 szintes 366 m2-es rendezett telken elhelyezkedő, két generációnak alkalmas 2 nappalival, 2 konyhával és 6 hálószobával, pince helyiséggel és padlástérrel, beépített medencével rendelkező, klimatizált családi ház. Elosztás alsó szint : 3 hálószoba, nappali, fürdő és wc külön helyiségben, konyha, terasz, tároló. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. Felső szint: amerikai konyhás nappali plusz 3 hálószobás, wc és zuhanyzós fürdő külön helyiségben, erkély. A hátsó kert a felső emeletről az alsó szintről és egy külső lépcsőn is megközelíthető. Fűtésről és a melegvízről gáz cirkó gondoskodik. Minden közmű egyedi mérés alapján fizetendő. A víz és a gáz költségek közös órával, a villany külön órával mérhető. KÖZVETLEN KÖZELBEN: Zárt játszótér gyerekeknek, focipálya, kisboltok, éttermek, gyógyszertár, orvosi rendelő, Váci úti Tesco, Gyöngyösi sétánynál vegyesboltok, éttermek, óvodák, iskolák. KÖZLEKEDÉS: 30, 30A, 105-ös, 210-es, 115-ös, 120-as, 230-as nappali járatok, illetve 941-914A éjszakai buszok és az M3-mas metró "Gyöngyösi utca" megállója, illetve Pilisvörösvár-Esztergom és Nyugati Pályaudva-Rákos megállókba induló S76-os vonat. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ, MELYBEN BANK FÜGGETLEN HITELÜGYINTÉZŐINK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE. A parkolás lakók számára a zónában ingyenes. (Évi 2.000.- ft a matrica) A ház előtt mindig van hely. Az ár irányár!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
13 m²
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
D
erkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Di Amici Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 260 81
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Di Amici Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 260 81

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY