Eladó ház Budapest IV. kerület 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest IV. kerület 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8273845
Referenciaszám: HZ080843-4760603
Frissítve: ma

Budapest IV. kerület eladó sorház 4 szobás: 199,8 millió Ft

199,8 millió Ft
1 480 000 Ft/m²
135 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 202 Ft
Második évtől
828 929 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a KIVÉTELES adottságokkal bíró ingatlant, amely ideális OTTHON lehet mindazoknak, akik a nyugalmat és a központi elhelyezkedést egyaránt értékelik! Ez a 135 nm-es, SZÉLSŐ SORHÁZ kihagyhatatlan ajánlat mindazok számára, akik prémium életminőséget keresnek. Az ingatlan LÉPÉST TART a modern igényekkel, és mindent biztosít, ami a kényelmes élethez szükséges. A földszinti nappali NAPFÉNYES és TÁGAS, tökéletes helyszín a közös családi pillanatok számára. A kandalló előkészítése extra hangulati elemet jelent az otthon melegéhez. A nappaliból közvetlenül juthat ki a TÁGAS TERASZRA, amely a**LAZÍTÁS és a szabadtéri programok számára ideális helyszín. A konyha és az étkező KERTRE néző kilátással rendelkezik, ami a reggeli kávézások és baráti összejövetelek során különleges atmoszférát teremt. Továbbá, a földszinten található egy ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA, egy különálló WC, valamint egy praktikus tároló. Az emeleten a TÁGAS szülői hálószoba, valamint két GYEREK/VENDÉG szoba kapott helyet, melyek biztosítják a család minden tagjának a magánszférát. Az emeleti fürdőszoba és a gardrób további kényelmi szempontokat szolgálnak. A lakásban légkondicionáló rendszer gondoskodik a kellemes hőmérsékletről mind a földszinten, mind az emeleten, míg a fűtés gazdaságos gázkazánról működik. A 450 nm-es telek SZÉPEN GONDOZOTT, saját öntözőrendszerrel felszerelt kerttel rendelkezik, mely ideális helyszíne lehet a KERTI PARTIKNAK és a kikapcsolódásnak. Ez a sorház nemcsak kiváló választás CSALÁDOK számára, hanem remek lehetőséget kínál PÁROK számára is, akik a csendes, nyugodt környezetet és a közelségi kényelmet egyaránt keresik.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY