Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7877482
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest III. kerület eladó sorház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
921 359 Ft/m²
103 m²
Alapterület
180 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 280 Ft
Második évtől
393 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó egy III. kerületi (Békásmegyer-Pusztadomb) téglaépítésű, belső kétszintes, 103 m²-es (plusz terasz, kert, kocsibeálló) dupla komfortos, különleges elosztású ingatlan, 4 lakásos társasházban. Az 103 m2-es ingatlanhoz kapcsolódik még egy dél keleti fekvésű terasz (20 m2), leválasztott és szeparált kert (c. 70 nm) valamint két autó számára lezárt, felszíni kocsibeálló. Az alsó szinten egy tágas térben található a nappali, étkező és a konyha míg a felső szinten van a három hálószoba. A lakáshoz tartozik még két komplett fürdő valamint két WC, amelyből az egyik önálló, a másik pedig az fürdőszoba része. A 2001-ben épült ingatlan rendkívül világos (a legtöbb szoba tájolása dél-keleti) és csöndes. A fűtésről és a melegvízről egy új kondenzációs gázkazán gondoskodik, mindkét szinten radiátor hőleadókkal. A földszinten hűtő-fűtő inverteres klíma is működik. Infrastruktúrát tekintve a környék kiváló adottságokkal rendelkezik: a legközelebbi buszmegálló 1 perc séta, a HÉV 10 perc gyalog míg a Csobánka tér összes létesítménye (orvosi rendelő, bolt, pékség, stb) 5 perc. Az ingatlan 4 önálló házrészből áll, békés, konfliktusmentes lakóközösséggel. Az ingatlan azonnal beköltözhető. Megtekintés egyeztetés szerint.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
EE (2016-2023-as besorolás)
Átlagos rezsiköltség:
70 000 Ft/hó
kocsibeállókert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 360 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY