Eladó ház Budapest II. kerület 241 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 241 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8238935
Referenciaszám: HZ073393-4739223
Frissítve: 4 napja

Budapest II. kerület eladó sorház 5 szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
701 245 Ft/m²
241 m²
Alapterület
576 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 534 746 Ft
Második évtől
701 146 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem! ELADÓ LUXUS CSALÁDI OTTHON a Budai-hegység lélegzetelállító, déli fekvésű panorámás domboldalán! Ez a 241 nm-es, három szintes ingatlan a II. kerület gyönyörű természetvédelmi területén, a Diplomata lakópark szívében található. A ház magával ragadó elő- és hátsó kerttel rendelkezik, biztosítva a CSENDES és KÉNYELMES életteret. A DEKORATÍV és GONDOZOTT kert ideális helyszín családi és baráti összejövetelekhez. Az ingatlan belső tereit a TÁGAS nappali-konyha-étkező, elegáns gardróbok és praktikus tárolók jellemzik. Öt hálószoba és három modern fürdőszoba teszi TELJESSÉ a luxust. A hobby szoba és a háztartási helyiség további kényelmet biztosítanak. A déli tájolásnak köszönhetően az ingatlan egész nap VILÁGOS és NAPFÉNYES. A nagy üvegfelületek és széles közlekedők tovább növelik a TÁGAS és LÉGI SZEREKET biztosító hangulatot. Praktikus megoldásként a garázs az utcafrontról közvetlenül elérhető, és akár négy autó parkolására is van lehetőség az ingatlan előtt. Az ENERGIATAKARÉKOS padlófűtést saját kondenzációs kazán biztosítja, maximalizálva a komfortot és a gazdaságosságot. A közös költség mindössze 40.000,- Ft, amely a portaszolgálatot, gondnoki díjat, hóeltakarítást, és a közös területek karbantartását is magában foglalja. Az elhelyezkedés kiváló: a közelben bölcsőde, óvoda, általános iskola, sőt, a francia és amerikai iskola is megtalálható. A lakóparkon belül magánbölcsőde is rendelkezésre áll a legkisebbeknek. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES LEHETŐSÉGET! Élje át a LUXUST és kényelmet ebben a minden igényt kielégítő családi otthonban, ahol minden pillanat egy élmény!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY