Eladó ház Békéscsaba 165 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba 165 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8213822
Referenciaszám: 625_koimp
Frissítve: 20 napja

Békéscsaba eladó sorház 5 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
296 970 Ft/m²
165 m²
Alapterület
120 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmaid otthona Békéscsabán! Fedezd fel a fiatalok kedvencét! Készen állsz a költözésre? **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Békéscsaba belváros közeli városrészében található. Közvetlen közelben fekszik az élővíz csatorna. Gyalog pár perc alatt elérhető bevásárló központok. Csendes, barátságos és jól megközelíthető forgalommentes környéken fekszik. Tökéletes lakhely fiataloknak és családoknak egyaránt. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** 1983-ban épült kétszintes sorház. Jó állapotú, karbantartott ingatlan. Önálló garázzsal rendelkezik, ami kényelmes parkolást biztosít. Nincsen hőszigetelés, de a ház télen is meleg. Déli tájolás biztosítja a nappali fényviszonyokat. Az udvari kilátás csendes és nyugodt környezetet kínál. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** 165 négyzetméter, tágas lakóterület. Összesen 5 szoba található benne. Részben felújított állapotú, azonnal költözhető. Gáz cirkó fűtés biztosítja a meleget. Nincs beépített tetőtér, de rengeteg tárolási lehetőség van. Nem rendelkezik légkondicionálóval, de könnyen beszerelhető. 3 erkély és egy terasz, kellemes kilátással. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** Közel van a természetes Köröspart. Bevásárló központok és üzletek gyalogos távolságra. Nyugodt, barátságos szomszédság, ideális fiataloknak. Kiváló közlekedési kapcsolatok, buszmegállók a közelben. Számos szabadidős tevékenység és sportolási lehetőség a közelben. Többfunkciós ingatlan, amely otthon és befektetés is lehet egyben. Augusztus 7-17 között nem megtekinthető !

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Imre Komfort Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Imre Komfort Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY