Eladó ház Balatonfüred 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfüred 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248207
Referenciaszám: 114018
Frissítve: ma

Balatonfüred eladó sorház 4 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
590 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kis sorház a Kiss János utcában Balatonfüreden. Eladóvá vált egy kicsi SZÉLSŐ sorház Balatonfüred KERTVÁROSI, központi részén, közel a Gimnáziumhoz, a Vasút és buszállomáshoz, Óvodához, Iskolához. Az ingatlan a 70-80-as években épült, folyamatosan történtek felújítások, és nagyon szépen rendben tartotta korábbi tulajdonosa. Korszerűsítésre került a fűtés (gázcirkó radiátorral), fel lett újítva a fürdőszoba, az emeleten műanyagra lettek cserélve az ablakok (redőnnyel), valamint az ereszek is cserélve lettek. Főbb jellemzők: o Földszint 60 m2, emelet 40 m2, garázs 22 m2, kert 88 m2 o Fsz: Nappali, konyha, étkező, WC, spájz, terasz o Kertkapcsolatos o Emeleten 3 pici szoba, fürdőszoba, itt műanyag ablakok redőnnyel o Kert felé terasz, másik irányba 16 m2-es veranda o Gázcirkó + kandalló a nappaliban o Fürdőszoba zuhanykabinnal o Meleg víz villanybojlerrel o Kedves kis kert volt, sok rózsával o Óvoda, Iskola és Gimnázium gyalogosan 5 percen belüli távolságra o Balaton part maximum 15 percre o Alacsony rezsi Igény szerint felújítandó, de lakható, költözhető illetve kiadható állapotú. Ha szeretne egy pici családi otthont egy panellakás áráért, és szívesen gondoz egy aprócska kis kertet, akkor keressen elérhetőségeimen. Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY