Eladó lakás Veszprém 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Veszprém 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219773
Referenciaszám: LK049340
Frissítve: 21 napja

Veszprém eladó panellakás 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
656 579 Ft/m²
76 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő!Eladásra kínálunk egy veszprémi, a Haszkovó lakótelepen található, 10 emeletes épület 4. szintjén található lakást.A házban lift természetesen van, melynek felújítása a tavalyi évben megtörtént.Az ingatlan hasznos alapterülete 76 m2, melyhez egy 4 m2-es erkély is tartozik.Elhelyezkedése kiváló, hiszen a nappali keleti fekvésű, míg a szobák nyugati tájolásúak, így minden napszakban a lakás világos, napfényes.A lakás fűtéséről a közelben található hőközpont gondoskodik központi távfűtés formájában. A radiátorok hőmennyiség mérővel szereltek, melynek cseréje az idei évben megtörtént, így erre további 10 évig nem lesz gondja az új tulajdonosnak.A lakáshoz tartozó vízórák a mosdóban találhatók, melynek hátfala egyszerűen leemelhető. Ezek cseréje a tavalyi évben megtörténtek, így az új tulajdonosnak egy ideig erre sem lesz gondja. A villanyóra a lakáson kívül a folyosón található melynek cseréjét pár éve végezte el a szolgáltató.A lakásban 2 nagy beépített szekrény is van, melynek tároló kapacitása igen nagy.A lakás alaprajza a képek között megtalálható, melyek az alábbi helységeket tartalmazza:- nappali 25 m2- szoba 12 m2- szoba 12 m2- szoba 6 m2- konyha 4,5 m2- WC 1 m2- fürdő 4 m2- előszoba 3 m2- tároló 1,5 m2- előtér 6 m2- folyosó 3 m2A kisebbik szoba teljesen beépített így oda bútorzat, vagy ágy nem szükséges.A bútorok állapota újszerű, a helység akár dolgozó szobának is tökéletes.Az ingatlan elhelyezkedése központi, hiszen körülötte minden kisebb távolságban megtalálhatóak:  boltok, pékség, buszmegálló, iskola óvoda, bölcsőde, posta, gyógyszertárA lépcsőház aljában, és a lakótömb mindként végén található egy-egy bolt.Nagyobb üzletlánc hálózata mindegyike 2 km-en belül megtalálható.A lakáshoz továbbá tartozik egy közös félemeleti tároló is, melyben szintén lehetőség van pakolásra.A lakásszövetkezet rendelkezik bicikli tárolóval is, mely a szomszéd lépcsőház aljában található.A lépcsőházban az optikai kábel is már bekötésre került, így széles sávú szörfölésre is van lehetőség.A nyílászárok korszerű műanyagra lettek cserélve, melyek mindegyike redőnnyel van ellátva.Parkolásra az utcán van lehetőség, melyre a lakás ablakaiból ráláthatunk.Amennyiben felkeltette ez a lehetőség az érdeklődését, keressen az alábbi elérhetőségeimen, jöjjön el és nézzük meg együtt. 

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY