Eladó lakás Veszprém 346 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Veszprém 346 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8120985
Referenciaszám: M279023-4651246
Frissítve: ma

Veszprém eladó panellakás 14 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
505 780 Ft/m²
346 m²
Alapterület
14 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 731 Ft
Második évtől
726 039 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Veszprém legmagasabb pontján elhelyezkedő, csodálatos kilátást nyújtó, gyönyörű panorámás, felújításra szoruló lakást, mely az épület legfelső szintjén a teljes emeletet érinti a 19. emeleten. Az ingatlan teljes mérete 346 négyzetméter. A liftből közvetlenül a lakásba lehet bemenni. Bár jelenleg teljes felújítást igényel, rendkívül vonzó befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik hajlandóak befektetni az átalakításba. A lakás egyedül álló kilátást nyújt a városra, ami tovább növeli a potenciált. Ideális lehetőség befektetőknek vagy azoknak, akik egyedi otthont szeretnének kialakítani. Több lakás is kialakítható belőle, illetve irodává is átalakítható. Az ingatlanban található 14 szoba/iroda, három közlekedő, egy előtér, egy konyha, kettő mosdó WC -vel, három tároló helyiség, zuhanyzó, szauna helyiség, gépészeti helyiségek, valamint liftek (az épületben három lift található)által foglalt területek. A szobák/irodák padlószőnyeggel, a közlekedők, mosdók, tárolók, konyha járólappal rendelkeznek. A panorámás ingatlan ablakai zárt szerkezettel kerültek beépítésre. Klíma beépíthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott elérhetőségen, akár hétvégén is, és időpont egyeztetést követően megtekinthető. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Erzsébet OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 536 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Erzsébet OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 536 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY