Eladó lakás Tatabánya, Újváros 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tatabánya, Újváros 53 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8281123
Referenciaszám: H492292
Frissítve: 2 napja

Tatabánya eladó panellakás 3 szobás: 24,99 millió Ft

24,99 millió Ft
471 509 Ft/m²
53 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 073 Ft
Második évtől
103 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatabánya szívében, az Újváros városrészben elérhetővé vált egy 53 négyzetméteres, háromszobás lakás, amely ideális választás lehet akár saját otthonának, akár befektetési célra. Az ingatlan átlagos állapotú, így lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki. Az ingatlan fűtése távfűtés, amely kényelmes megoldást nyújt a hideg téli hónapokban. A lakás elhelyezkedése rendkívül előnyös, hiszen a környék csendes, biztonságos és családbarát. A közelben megtalálhatóak a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, mint például boltok, gyógyszertárak és iskola is , így a lakók számára minden karnyújtásnyira elérhető. A háromszobás elrendezés lehetővé teszi, hogy a lakásban kényelmesen elférjen egy család, vagy akár dolgozhat otthonról is, hiszen a szobák sokféleképpen kihasználhatóak. Az ingatlan panorámás kilátást kínál, amely a városra és a környező dombokra egyaránt rálátást biztosít, így minden reggel egy szép látvánnyal indulhat. Az ingatlan adottságai és a környék nyújtotta lehetőségek kombinációja rendkívül vonzóvá teszi ezt a lakást. Tatabánya Újváros része nemcsak a fiatalok, hanem az idősebb generáció számára is ideális választás, hiszen a környék nyugalma és a közeli zöld területek lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és a természet közelségére. A közeli parkok és játszóterek tökéletes helyszínt nyújtanak a szabadidő eltöltésére, míg a város központja mindössze néhány percnyi távolságra található. Bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni. Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, várom mielőbbi hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halász - Csernisov Diána Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halász - Csernisov Diána Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY