Eladó lakás Szolnok 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szolnok 69 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8190285
Referenciaszám: 44184
Frissítve: 9 napja

Szolnok eladó panellakás 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
507 246 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy Széchenyi lakótelepi, Karczag László utcai, teljes körűen felújított, 3 szobás, erkélyes lakást! Az eladó szolnoki lakás jellemzői: - panel építésű 4 emeletes társasház 4. emeletén helyezkedik el, a lépcsőház zárt, tiszta, rendezett  - a lakás nettó alapterülete tulajdoni lap szerint 69 m2 - kelet-nyugati tájolásának köszönhetően minden napszakban világos - a nappaliból erkély nyílik - rendelkezésre álló helyiségek: előtér, közlekedő, fürdőszoba, illemhely, 3 egész szoba (két háló, egy nappali), konyha/étkező, kamra - a nyílászárók típusa hő- és hangszigetelt műanyag, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve - a lakást - több helyiséget érintően - belső hőszigeteléssel látták el - a szobák laminált padló, a többi helyiség járólap borítást kapott, az erkély beton padlóját pedig műfű borítás teszi hangulatossá - a hőérzetről távhő gondoskodik, egyedi mérőórával - a nyári időszakban pedig a nappaliban elhelyezett klíma gondoskodik a komfortérzetről - a képeken látható berendezés, bútorok és technológiai eszközök, a közlekedőben található óriási beépített szekrény a vételár részét képezik - a közös költség 17.500 Ft - a földszinten egy kb. 6 m2-es lakáshoz tartozó tároló helyiség áll rendelkezésre - díjmentes parkolási lehetőség az utcán - a környéket kiváló infrastruktúra jellemzi: buszmegálló, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bölcsőde, óvoda, iskola 2-3 perc sétára Amennyiben a fenti eladó Karczag L. úti lakás, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY