Eladó lakás Székesfehérvár 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Székesfehérvár 54 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8220928
Referenciaszám: M286588
Frissítve: 20 napja

Székesfehérvár eladó panellakás 2+1 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
833 334 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, a Vásárhelyi utcában, rendezett, kultuált lépcsőházban, teljesen és igényesen felújított, amerikai konyhás, 2 hálószobás, erkélyes lakás eladó! A ház átesett egy panel programon, 5cm szigetelés van a ház falain kívül és az ablakok is ki lettek cserélve. Az ablakokon redőny és szúnyogháló van. A lakás a 4. emeleten található. Az ezzel járó esetleges gondoktól nem kell tartani, mert a plafonon beázás nincsen sehol, a lakás pedig nem melegszik fel, mert a nappaliba egy új klíma lett felszerelve. Egy kicsit lépcsőzni kell, viszont fentről nem hallani a szomszédokat, mert nincsenek. A társasházban a lakóknak nincsen elővásárlási joga, így nem kell attól tartani, hogy egy szomszéd gyakorolni fogja azt! A házba nincsen bevezetve a gáz, minden elektromos! A lakásban réz kábelek vannak. A hálózat 3x16 Amperes plusz van 1x16A teljesítménykizárt (régi nevén éjszakai) árammérő. A konyhában könnyen takarítható elektromos főzőlap és elektromos sütő van. A lakásban távfűtés van, a meleg vizet pedig egy újszerű, 2 éves, garanciális Ariston villanybojler biztosítja teljesítménykizárt (?éjszakai?) áramról. A lakásban a vízcsövek is ki lettek cserélve jó minőségű darabokra. A szomszédok csendes, rendezett emberek. A lépcsőházban nincsenek problémás lakók, a bicikliket nyugodtan kint merik hagyni a lépcsőházban. A társasház anyagi helyzete rendezett. A közös képviselő független cég. A közös költéségben benne van a szemétszállítási díj és a társasház biztosítása + közvilágítás + takarítás. A ház mellett közvetlenül szép, új játszótér található a gyermekeknek. Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával. M286588 További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1975
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoserkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY