Eladó lakás Székesfehérvár 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Székesfehérvár 62 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7675489
Referenciaszám: 561865
Frissítve: 27 napja

Székesfehérvár eladó panellakás 2+1 fél szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
629 032 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 403 Ft
Második évtől
161 803 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetésnek ideális ez a Királykút lakónegyedben lévő, 2 szoba + 1 félszobás, 4. emeleti panellakás a belváros szélén, liftes házban. A lakás azonnal birtokba vehető! Székesfehérvár egyik népszerű lakótelepén található ez a lakás, ami a belvárostól alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána csend és nyugalom vár arra, aki ezt lakást választja. A belváros, bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők üzletek és egyéb közintézmények gyalog is könnyen elérhető távolságban vannak. A lakás eredeti állapotban van, de nagyon szépen vigyáztak rá. Értelemszerűen ráfér egy felújítás, hogy a mai kor igényei szerint nézzen ki, de akik csak később tudnak erre pénzt elkülöníteni, azok számára is megfelelő lehet. Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A nyári meleget pedig egy klíma segít elviselhetővé tenni. A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is ?. A rezsi is alacsony. A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt és a belváros pár perces sétára találhatóak. A ház előtt díjmentes a parkolás. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
11
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
C
erkélyklímapanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY