Eladó lakás Százhalombatta, Déli lakótelep 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Százhalombatta, Déli lakótelep 73 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8106101
Referenciaszám: FV-0036
Frissítve: 3 hónapja

Százhalombatta eladó panellakás 3 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
628 767 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 236 Ft
Második évtől
190 430 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség Százhalombattán! Eladásra kínálunk Százhalombatta Déli lakótelep részén, liftes társasházban egy 5. emeleti, 73 négyzetméteres lakást, mely ideális lehet 2 gyermekes családoknak, fiatal pároknak, idősek vagy akár befektetőknek is egyaránt. Ez a tágas lakás 3 szobával melyek ideális méretűek. Zárt közös folyosón keresztül közelítheti meg a lakás bejáratát. A z ingatlanhoz erkély is tartozik, ami kedvező kilátást és nyugodt perceket biztosít akár a reggeli kávézáshoz vagy az esti beszélgetéshez. Az ablakok műanyag redőnnyel lettek felszerelve, így a nyári hőségben is tudjuk szabályozni a beáramló fényt, amivel kellemes hőérzetet biztosíthatunk az ingatlanon belül. A lakásban alacsony rezsi költséggel számolhatunk és a közösköltség is csupán 11.000 Ft., amibe a szemétszállítás, lépcsőház takarítás és annak világítása is benne van. Az ingatlan jó állapotban van, egy tisztasági festést követően költözhető! A társasház a panelprogramban részt vett, így az ablakok cseréje és a ház szigetelése is megtörtént. Lehetőség van az ingatlant átalakítani így 3+1 fél szobás lakás is kialakítható !! A lakásban található bútorokat is lehetőség van az ingatlannal együtt megvásárolni. A közeli garázssoron akár garázs is megvásárolható, ezáltal biztonságban tudhatja gépjárművét a nap bármely szakaszában. Központi elhelyezkedésének köszönhetően csupán 1-2 perc sétára Óvoda, Bölcsőde, Iskola, Piactér, Spar is egyaránt megtalálhatóak. Buszmegálló 2 perc sétatávolságra van, ahonnan akár városon belüli közlekedést valamint Budapest irányába való tömegközlekedést is választhatjuk. Vasútállomás 15 perc sétára található, ahol 30 percenként induló járatokkal Budapest irányába utazhatunk, valamint óránként Pusztaszabolcs, Dunaújváros felé közlekedő járatokat is választhatjuk. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget ! Legyen ön ennek a lakásnak a tulajdonosa ! További információért keressen bizalommal ! Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére. Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
19 000 Ft/hó
villanyvízcsatornaösszkomfortosétkezőerkélyalacsony közös költséghőszigeteltliftkaputelefonredőnypanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY