Eladó lakás Pápa 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa 44 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241751
Referenciaszám: M287375
Frissítve: 1 napja

Pápa eladó panellakás 1+1 fél szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
406 819 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 639 Ft
Második évtől
74 263 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG PÁPÁN! Eladó egy PRAKTIKUS és KÉNYELMES felújítandó panel lakás Veszprém megyében, a VONZÓ Pápa város Igal lakótelepén. Az ingatlan alapterülete 44 m2, amely IDEÁLIS lakóteret biztosít a városi élethez. Az INGATLAN kiválóan elrendezett: egy NAGYSZOBA, egy FÉLSZOBA, közlekedő, fürdő-WC, konyha és egy praktikus gardróbszekrény található benne. A lakás villanyhálózata réz huzalozású. A hőszigetelt MŰANYAG nyílászárók nemcsak a rezsiköltségeket csökkentik, hanem kellemes környezetet is biztosítanak. Mindkét szoba PARKETTÁVAL burkolt, hozzájárulva a lakás meleg és otthonos hangulatához. A TÁRSASHÁZ házközponti fűtésrendszere teszi lehetővé a komfortos téli estéket, amit BELEÉRTVE a 21.500 Ft-os közös költség tartalmazza, továbbá a meleg vizet és a társasházi megtakarítást is. Az Igal lakótelep egy DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ városrész, kitűnő infrastruktúrával és SZÁMOS MUNKALEHETŐSÉGGEL a közelben. A környék CSENDES, NYUGODT és KULTURÁLT, ideális választás mind családok, mind egyedülállók számára. A parkolási lehetőség KÖZVETLENÜL a bejárat előtt található és DÍJMENTES. A lakás ZÖLDÖVEZETRE néz, ami további nyugalmat biztosít az itt élők számára. A mindennapi élethez szükséges szolgáltatások KARNYÚJTÁSNYIRA vannak: élelmiszerbolt, benzinkút, dohánybolt és játszótér is megtalálható a közvetlen közelben. TÖMEGKÖZLEKEDÉS szempontjából is remek választás. BUSZKÖZLEKEDÉS, MUNKÁS BUSZKÖZLEKEDÉS és kiépített BICIKLIÚT is rendelkezésre áll, könnyedén elérhetővé téve a belvárost. Ne hagyja ki ezt a REMEK LEHETŐSÉGET! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, KERESSEN BIZALOMMAL!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY