Eladó lakás Pápa 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169337
Referenciaszám: H487502
Frissítve: 15 napja

Pápa eladó panellakás 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
404 348 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Pápán 69 nm-es 3 szoba plusz nappalis 3. emeleti lakás. Az ingatlan a város kedvelt övezetében, a Vajda Péter lakótelepen helyezkedik el. Az ingatlan környéke kiváló ellátottsággal rendelkezik. A közelben megtalálhatóak az élelmiszerboltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, valamint gyalogosan is könnyen elérhető a termálfürdő, de akár a belváros is. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közlekedési lehetőségek kiválóak, akár csak a tömegközlekedés. A ház 1985-ben épült panelből, a négy lépcsőházban 48 lakás került kialakításra. A 69 nm-es hasznos alapterületű lakás elosztását tekintve 3 szobából, étkezős nappaliból, fürdőszobából, WC-ből, konyhából, és közlekedőkből áll, ahol beépített szekrények segítik a jobb helykihasználást. A nappalihoz kapcsolódik erkély, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A lakás több fázisban került felújításra, a 2010-es évek elején az ablakok műanyagra lettek cserélve, 2015- ben pedig a burkolatok cseréje történt meg, valamint új konyhabútor került beépítésre. A fűtés radiátoros hőleadókon keresztül történik, házközpontú. Víz, villany, gáz egyedi elszámolású. A közös költség 33 ezer Ft, mely magában foglalja, a fűtést, a meleg víz előállítást, lépcsőháztakarítást, szemétszállítást. Gépkocsival történő parkolás a ház elött lehetséges, de külön megállapodás alapján garázs vásárlás is megoldható. Az ingatlan környéke biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy nyugodt és biztonságos otthonban élni. Ha szeretne egy kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant Pápán, akkor ne habozzon, keressen minket bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1985
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélypanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY