Eladó lakás Oroszlány 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Oroszlány 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8266655
Referenciaszám: 50884-4757636
Feltöltve: ma

Oroszlány eladó panellakás 2+1 fél szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
488 679 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komplex Ingatlan iroda megvételre kínál Oroszlányon a Táncsics Mihály úton egy 53m2-es, 2+1 félszobás felújított lakást. Az ingatlan 10 emeletes társasház 5. emeletén helyezkedik el. A lakás felújított, a teljes vízvezeték, villanyvezeték, belső burkolatok, továbbá a belső és külső nyílászárók cseréje is megtörtént. Műanyag nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel, szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. A konyha valamint az előszoba, fürdő, mellékhelyiség járólappal, a többi helyiség laminált padlóval burkoltak. A bejárati ajtó 12 ponton záródó biztonsági ajtó. Fűtést és melegvízellátást távhőszolgáltató biztosítja. Inverteres hűtő-fűtő klíma is beépítésre került, mely biztosítja nyáron a kellemes hőmérsékletet. A vételár részét képezi a beépített konyhaszekrény a gépesítéssel. A lakás elosztása: előszoba 2 szoba 1 félszoba konyha fürdőszoba mellékhelyiség A lakáshoz egy közös tároló is tartozik. Közös költség 14.000.-Ft A lakóközösség csendes, a lépcsőház tiszta rendezett zárt kapucsengős. A remek infrastruktúrának köszönhetően a közelben minden megtalálható, gyógyszertár, óvoda, iskola, bevásárlóközpontok. Az ingatlan irányára: 25.900.000.-Ft Hívjon, tekintse meg, tegyen ajánlatot! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megtekinteni az ingatlant? Keressen elérhetőségeim bármelyikén.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesalacsony közös költségvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY