Eladó lakás Nyíregyháza 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nyíregyháza 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133980
Referenciaszám: 317524
Frissítve: 21 napja

Nyíregyháza eladó panellakás 2+2 fél szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
462 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 074 Ft
Második évtől
153 505 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán az Örökösföld kedvelt részén 4 emeletes társasházban eladó 3. emeleti 80 m2-es, nagyon szép tágas 2+2 szobás lakás. HELY: Nyíregyháza – Örökösföld MÉRET: 80 m2 + 4 m2-es loggia +saját tároló + 2 lakáshoz szintenként tároló. EMELET: 3. emeleti lakás, 4 emeletes társasházban. Lift nincs. FŰTÉS: távfűtés egyedi méréssel. A fűtési költség télen 24.000 Ft/hó. AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 1990-ben épült panel szerkezetű társasház. 4 éve új hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a lakásba, s az ablakokra redőnyt is szereltek. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. HELYISÉGEK: 2 nagyobb és 2 kisebb szoba, konyha, kamra, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC és egy 4 m2-es loggia. EGYÉB: a lakáshoz tartozik egy nagyméretű saját tároló a pince szinten, illetve minden szinten található 2 lakáshoz egy közös tároló. A lépcsőház tiszta, a szomszédok nagyon jók. A lakástól 100 m-re található az autóbusz végállomás, ahonnan a város bármely pontjára könnyedén el lehet jutni akár tömegközlekedéssel is. Közelben található még óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő stb. Az ingatlan megvásárlása ideális lehet akár gyermekes családoknak is, akik szeretnék kihasználni az állami támogatásokat: Babaváró támogatás, CSOK Plusz, illetékmentesség. Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél. Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY