Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8288246
Referenciaszám: 208100429
Feltöltve: 1 napja

Nyíregyháza eladó panellakás 1+2 fél szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
724 138 Ft/m²
58 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza belvárosának közvetlen közelében, a Dohány utcán eladó egy kiváló elosztású, fiatalos 58 nm-es lakás, amely magasföldszinten helyezkedik el. Az ingatlan remek elosztású, ideális választás családoknak vagy fiatal pároknak. 1+2 szobás, nagy konyhás kialakítású, és erkélye révén a friss levegő és a napfény kedvelt helyszíne lehet a pihenésnek. A konyhában egyedileg tervezett konyhaszekrény található, ami modern  gépesített és praktikus megoldásokat kínál. A lakásban elhelyezkedő beépített bútorok a vételár részét képezik. A lakás 2022-ben teljes felújításon esett át, így az új lakó számára nem jelentkezik felújítási költség. Új beltéri ajtók Biztonsági bejárati ajtó Egyedileg tervezett, gépesített, új konyhaszekrény Beépített bútorok a lakás tartozékai Laminált padló Új kádas fürdőszoba A lakáshoz saját pince, valamint közös tároló is tartozik. A barátságos lakóközösség és a rendezett, felújított lépcsőház még inkább növeli az ingatlan vonzerejét. Elhelyezkedése és alacsony rezsije miatt befektetésre is kiváló választás  Minden fontos dolog: óvoda, iskola, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, bolt, tömegközlekedés pár perc közelségben elérhető. Ha Ön olyan otthont keres, ami kényelmes, modern és ideális elhelyezkedésű, ne habozzon, nézze meg ezt a nagyszerű lehetőséget! Ha az ingatlan megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni az elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal, ingyenes pénzügyi tanácsadással és teljes körű ügyintéssel is segítjük Önt! Szakmailag kiválóan felkészült kollégákkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére, hogy gördülékeny legyen az ingatlanvásárlás! Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal és tekintse meg, és már költözhet is, várom megtisztelő hívását!  

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosgépesítettvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Natália Trium Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Natália Trium Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY