Eladó lakás Nyergesújfalu 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nyergesújfalu 49 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8252222
Referenciaszám: 712300139
Feltöltve: ma

Nyergesújfalu eladó panellakás 2 szobás: 30,9 millió Ft

30,9 millió Ft
630 612 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 773 Ft
Második évtől
128 198 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Nyergesújfalun, a Május 1 téren egy két szobás panellakást. A világos, jó beosztású lakás egy négy emeletes tömb harmadik szintjén foglal helyet.  A 49 nm-en helyet kapott egy előszoba, egy fürdőszoba, wc, egy konyha, és két külön nyíló szoba. A konyha és a szobák ablakai a parkra néznek, ahol egy modern játszótér található. A lakást tulajdonosai 2020-ban évvel ezelőtt felújították, melynek keretein belül a nyílászárókat műanyagra cserélték, redőnnyel, szúnyoghálóval szerelték fel. Korszerűsítették a fürdőszobát, a wc-t. A szobákat laminált lappal, a többi helyiséget járólappal burkolták. Kicserélték a villanyvezetékeket. A meleget távfűtés szolgáltatja, a hideg és melegvizet külön óra méri, a közös költség 14600 Ft. A nappaliba egy hűtő-fűtő klímát is felszereltek. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. Az ingatlan kimondottan modern, tiszta, igényes, egy tisztasági festés után meghitt otthonává válhat leendő lakójának.  A lakáshoz egy saját zárt tároló tartozik. Igény esetén egy karnyújtásnyira található garázs is megvásárolható, külön vételár ellenében. A közelben óvoda, iskola, vegyesbolt, , pékség, élelmiszerüzlet, dohánybolt, és számos szolgáltató egység található, minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet. Az ingatlan per- teher- és igénymentes, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltett érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű, bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornabútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY