Eladó lakás Nagykőrös 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nagykőrös 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213451
Referenciaszám: H489848
Frissítve: 26 napja

Nagykőrös eladó panellakás 3 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
459 677 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 90 179 Ft
Második évtől
118 241 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Nagykőrösön, a panel falazatú, 15 lakásos társasház zárt lépcsőházában egy felújított, erkélyes lakást! A lakás remek lehetőség fiatalabb korosztály számára, illetve befektetőknek is jó szívvel ajánlom a kiadhatósága miatt. A nappali déli tájolásának köszönhetően teljes mértékben napsütötte, világos, jól szellőztethető. 2022-ben megtörtént a villany vezetékek cseréje, valamint a kis szobákban új külső műanyag nyílászárókat, illetve belső toló ajtókat helyeztek be. A lakáshoz garázs nem tartozik, autóval parkolni az épület előtt ingyenesen lehetséges. Ha jó árarányban szeretne vásárolni, nyugodt környezetben szeretne élni, akkor ez a lakás Önnek való! A lakás kiadhatósága miatt szintén jó vételi lehetőséget kínálok a befektetők számára is. FŐBB JELLEMZŐK - új műanyag nyílászárók - bejárati ajtó és az erkély ajtó fából készült - kettő szoba laminált parkettás - a nappali parkettával fedett - a többi helyiség járólapos LAKÁS JELLEMZŐI - tulajdoni lapon 62.23 m² hasznos lakótér - előszoba - 2 szoba - nappali - konyha+étkező - fürdőszoba kádas megoldással külön wc-vel - erkély TÁRSASHÁZ - 1970-ben épült - távfűtés egyedi mérés nélkül - közös költség: 30.660.- (melegvíz+fűtés+takarítás) - földszinten közös tároló - a lépcsőház zárt, kapu telefonos rendszerrel nyitható ELHELYEZKEDÉS Bevásárlási lehetőség és tömegközlekedési eszközök néhány perces sétára elérhetők. KINEK AJÁNLOM? - fiataloknak: a háztömb előtt gyerekbarát játszótér található - időseknek: több bevásárlási lehetőség miatt (Lidl, Penny) - fiatal pároknak: az újrakezdéshez - befektetőnek is tökéletes választás El kell adnia saját ingatlanját, abban az esetben is készséggel állok a rendelkezésére! Figyelem! Az adatlap a megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságukért felelősséget nem tudunk vállalni! Ha megtetszett Önnek ez az igényesen felújított lakás, várom megtisztelő hívását az ország legismertebb ingatlanközvetítő hálózat tagjaként. Elérhető vagyok a hét minden napján! Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható! Érdemes tudni, hogy az Otthon Centrum több banknak is az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciókkal tud lakáshitelhez jutni, rövidebb időn belül! A hitelközvetítésünk ingyenes! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk! #Nagykőrös #3szoba #felújított #távfűtés #kerkéyes #új nyílászárók #játszótér Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1975
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY