Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Városközpont 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Városközpont 49 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8182261
Feltöltve: 2 hónapja

Mosonmagyaróvár eladó panellakás 2 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
581 633 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 90 179 Ft
Második évtől
118 241 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróvár városközpontjában kínálom Önöknek ezt a 3. emeleti panellakást. A lakás felújítandó állapotú. Az ingatlan tehermentes és albetétes társasházi lakás mely hitelezhető. A lakótelepi panelház 1970-es években épült 4 emeletes lakóház, melynek 3. emeletén található a 49 m2 alapterületű francia erkélyes lakás. Az ház szigetelt a fűtés pedig egyedi mérőórákkal felszerelt távhő. Az alagsorban közös biciklitároló helyiség tartozik az ingatlanhoz. A LAKÁS HELYISÉGEI: 2 szoba, konyha, kádas fürdőszoba, wc külön helyiségben, közlekedőrész. A nyílászárók műanyagok, reluxával felszereltek. A fűtés távhő egyedi mérőkkel, a lakás “körbe” fűtött így a rezsije alacsony. A közös költség 7.500.- / hó. Az alagsorban egy közös kerékpártároló jár a lakáshoz. Az infrastruktúra kiváló, mivel közvetlenül a lakás mellett boltok és üzletek, valamint a közelben iskola, óvoda, posta és gyógyszertár is megtalálható. Parkolni közvetlenül a ház körül lehet ingyenes övezetben. Remek lehetőség ha kényelmes lakhatásra vágyik a város szívében és a felújítás során ízlésére alakíthatja otthonát. Irányár: 28.500.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanyvízcsatornaösszkomfortoscsendesvilágosinternethőszigeteltreluxapanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 629 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 629 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY