Eladó lakás Miskolc 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc 69 nm
Hirdetéskód: 8126266
Feltöltve: 3 hónapja

Miskolc eladó panellakás 1+2 fél szobás: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
839 130 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 206 Ft
Második évtől
240 215 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált kifinomult, modern vintage stílusú (69 nm alapterületű + 10 nm teraszos) otthonunk Miskolc-Bodótetőn a Dóczy József utcában. -Csendes, nyugodt, családias környéken, zöld övezetben található, ahol a madárcsicsergés dominál. a belváros gyorsan és könnyedén megközelíthető, ideális választás a nyugodt életre vágyóknak, akik nem szeretnének lemondani a város kényelméről. Játszótér, erdő, mező, kispatak egy karnyújtásnyira, a környéken található még buszmegálló (34-es busz), villamosmegálló, szépségszalon, fodrászat, kisbolt, aldi, bölcsi és óvoda. -2000-es építésű vasbetonelemekből épült, hőszigetelt otthonunk 2022-ben teljeskörűen fel lett újítva (vezetékelés, burkolás, nyílászárók, szúnyoghálós ablakok, vizes blokkok, led-es világítás stb.). -A tágas konyha egyedi tervezésű és gépesített (beépített hűtő, sütő, gáztűzhely, páraelszívó, mosogatógép, víztisztító berendezés, led-es pultvilágítás), melyeket a vételár tartalmaz. - a nappaliban vezérelhető led hangulatfény és távirányítós led lámpa gondoskodik a meghitt hangulatról. -A lakás kellemes hőmérsékletéért nyáron a klímaberendezés, télen pedig a házközponti fűtés felel (saját mérőórás radiátorok). a melegvizet központi rendszer biztosítja. -A lakás alapterülete 69 nm, amihez tartozik pluszba egy 10 nm-es panorámás terasz. a konyha, nappali, étkező egybenyitott, amitől elkülönül a 2 hálószoba. a wc és a fürdőszoba különálló. További helyiségek: előszoba, folyosó és a konyhából nyíló kamra. -A lakáshoz tartozik továbbá egy saját zárható pince, babakocsitároló és biciklitároló. -A parkolás ingyenes a ház melletti zúzott köves és aszfaltos parkolókban. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoserkélyklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Leidgeb Melinda
+36 30 295 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Leidgeb Melinda
+36 30 295 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY