Eladó lakás Miskolc, Újdiósgyőr, Bíró utca 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc, Újdiósgyőr, Bíró utca 53 nm
Hirdetéskód: 8149824
Frissítve: 1 hónapja

Miskolc eladó panellakás 2 szobás: 22,99 millió Ft

22,99 millió Ft
433 774 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 744 Ft
Második évtől
95 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolcon a Bíró utcában eladó egy 53 m²-es teljeskörűen felújított, erkélyes panel lakás. Az ingatlan a következő helyiségekből áll: Előszoba Nappali Hálószoba Fürdőszoba Wc Konyha Erkély (4m²) A felújítás az elmúlt években folyamatosan történt és következőket foglalta magában: Bejárati ajtó cseréje Nyílászárók cseréje Villamoshálózat felújítása, vezetékek, kapcsolók, biztosítéktábla cseréje Teljes konyha és fürdőszoba felújítás, vízvezetékek cseréje Beltéri ajtók cseréje Burkolatok cseréje minden helyiségben (új csempe, járólap, laminált parketta) Erkély felújítása Szúnyogháló felszerelése minden helyiségbe, redőny a hálószobába. A lakás négy emeletes társasház negyedik emeletén található, ami biztosan fitten tart és a felső szomszéd sem fog zavarni. Villamos, busz, Spar, DM 2 percre található, ugyanakkor a társasház mögötti erdős rész biztosítja a jó levegőt és a kellemes klímát. A Miskolci Egyetem közvetlen buszjárattal, átszállás nélkül is elérhető. Az ingatlan észak-déli tájolású, így a nappali egész nap fényes, az erkély déli fekvése miatt ideális balkonparadicsomhoz, napozáshoz, gyerkőcnek kis medencéhez is. A hálószoba északi fekvésű, így kellemesen hűvös. Az ingatlan sátortetős, így nyáron sincs szükség klímára, de a negyedik emeleten természetesen télen sem fáztunk soha. Az épület mögött ingyenesen és kényelmesen lehet parkolni, a lakóközösség kifogástalan. A közös költség összege: 5830 Ft. Az ingatlan tehermentes. Irányár: 22.990.000 Ft Érdeklődni a 30/975-8666-os számon lehet. Az ingatlanosoknak köszönjük, de igény esetén már van segítségünk.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1986
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortossaját parkolójó beosztásújó közlekedésűvilágospanorámaalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy-Felső Anita
+36 30 975 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy-Felső Anita
+36 30 975 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY