Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 51 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8240632
Referenciaszám: 205704164
Feltöltve: 3 napja

Miskolc eladó panellakás 2 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
509 804 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha egy felújított két szobás, emeleti lakást keres liftes társasházban, akkor ezt a Virág utcában lévő otthont mindenképp érdemes megnéznie!  Ezt a nagyszerű elhelyezkedésű, észak-déli fekvésű, napfényben úszó, 51m2-es 2 szobás, 2013-ban műszakilag felújított 4.-ik emeleti lakást ajánlanám családosoknak és befektetésre egyaránt, közkedvelt és frekventált elhelyezkedése miatt.     A lakást csendes, az utca zajából szinte semmit sem hallani, amit köszönhet többek között a kicserélt hőszigetelt nyílászáróknak is.   Itt lesz helye az egész családnak, mivel szobái nem egymásból nyílnak, így mindenkinek meglesz a privát szférája. A konyha méretét tekintve kényelmesen főzhet majd a háziasszony és tartozik hozzá egy étkezőhelyiség, ahol a konyhaasztal is elfér. Adott még a lakásban egy tároló helyiség, amit ajánlok azoknak, akik szeretnék, ha ingatlanukban különálló gardrób helyiség legyen. Külön előny, hogy a felújítás alkalmával a vízvezetéket ebben a helyiségben is biztosítottak, igy a mosógép itt is elhelyezhető.   A felújítás során a burkolatokat is kicserélték, valamint új konyhabútor került beépítésre. A fürdő és WC külön helyiségben található, itt is új burkolatok, fürdőkád, mosdó, WC és szaniterek vannak. A szobák laminált, míg a konyha, fürdő, wc és előszoba járólap burkolatot kapott.   A fűtési költség nagyon kedvező az egyedi mérős távfűtésnek köszönhetően. A kellemes hőérzetről hűtő- fűtő klíma is gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló a lépcsőházban, ami alkalmas a szezonális ingóságok tárolására.   Az társasház elhelyezkedése fantasztikus, közvetlen közelben minden megtalálható, ami mindennapok kényelmét szolgálja : több élelmiszer üzlet, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb… Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás hiszen karnyújtásnyira található a busz és a villamosmegálló is.   Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!  

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgardróbinternetbútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY