Eladó lakás Miskolc, Avas, Felsőruzsin körút 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc, Avas, Felsőruzsin körút 73 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7828204
Referenciaszám: 205703433
Frissítve: 20 napja

Miskolc eladó panellakás 3 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
349 315 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 686 Ft
Második évtől
105 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ezt a Felsőruzsin körúton lévő, 73nm-es, negyedik emeleti, panelprogramos ingatlant elsősorban gyerekes családok, illetve befektetők figyelmébe ajánlom, mert itt minden lakás könnyen kiadható a Miskolci Egyetem közelsége miatt. Jelenlegi tulajdonosa 2006-ban újította fel az ingatlant. Kicserélték a teljes villany-, és vízvezetékeket, burkolatokat, külső nyílászárókat. A ház maga 2010-ben panelprogramban vett részt, teljes szigetelést kapott, műanyag nyílászárókkal lett ellátva, a távfűtést egyedi mérőkkel látták el, igy nagyon alacsony lett az ingatlan rezsiköltsége. A bejárati ajtón belépve a folyosóról nyílik a helyiségek nagy része. Észak-nyugati fekvésnek köszönhetően a 2 nagyobb szoba fényárban úszik.  Ezen az oldalon található az erkély is, melyről jobbra elnézve bükki panoráma tárul elénk. Konyhája, mely 2018-ban új konyhabútort kapott és a kisebb hálószobája a házelőtti ingyenes parkolóra nyílik. A fürdőszoba és a mosdó külön helyiségben található, itt is új burkolatok és szaniterek találhatók. A lakásban jelenleg van egy tároló is, amelyből tökéletes gardrób alakítható ki. Az új tulajdonos rendelkezésére áll még egy pincerész, amely nagyon praktikus bicikli, babakocsi tárolására. A lakás melegét távfűtés biztosítja, a radiátorok egyedi mérőórával felszereltek, igy a rezsi költség nagyon alacsonyan tartható . Parkolás az lakás előtt az utcán lehetséges. Lépcsőháza tiszta, rendezett, kedves emberek alkotják a lakóközösséget, szintenként 2 lakás található. Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen a közelben található a busz és a villamosmegálló is. Emellett itt minden a rendelkezésünkre áll, ami mindennapjaink kényelmét szolgálja: több élelmiszer üzlet, posta, bank, Miskolci Egyetem, gimnáziumok, általános iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb.…Ez mind autó használata nélkül is elérhető. Ha el tudja itt képzelni a jövőjét, akkor hívjon minél előbb, mert könnyen lemaradhat róla! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!    

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoserkélyinternetgépesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY