Eladó lakás Kecskemét 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kecskemét 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292273
Referenciaszám: LK075353-4771025
Feltöltve: ma

Kecskemét eladó panellakás 3 szobás: 45,5 millió Ft

45,5 millió Ft
733 871 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 970 Ft
Második évtől
188 770 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kecskemét dinamikusan fejlődő városrészében 62 m2-es lakás.Korszerű liftes társasházban igényes lakás eladó! 3 szoba, szépen igényesen kialakított terekkel és új minőségi bútorokkal melyek opcionálisan megvásárolhatók.Új konyhabútor, minőségi főzőlappal, sütővel és mosogatógéppel ellátott.Hűtő- fütő klímával ellátott lakás.LAKÁSOKHOZ AUTÓBEÁLLÓ TARTOZIK, MELYET AZ ÁR TARTALMAZ!A MARINA HOMES LAKÓPARK MODERN ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS. Kecskemét legdinamikusabban fejlődő városrészében épülnek. A lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, bevásárlóközpont és gyógyszertár is található. A belváros közvetlen buszjárattal elérhető!Az épület közvetlen közelében 14.518 m2-en pihenő-játszópark, valamint „Kerékváros bringapark” létesítésével, kerékpáros készségfejlesztő KRESZ pálya és futópálya került kialakításra.A park kicsiknek, nagyoknak kellemes kikapcsolódás, sportolási lehetőség.Az idősebbek számára is kellemes pihenés, padokkal felszerelt közösségi tér.A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, fókuszban a kényelem.A korszerűsítésnek köszönhetően minimális rezsiköltség.Az épület fűtése központi gázkazánról történik, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel.Műszaki tartalom:Falazat: 30 cm illetve 20 cm előre gyártott vasbeton szerkezet. A homlokzat szigetelése 16 cm kőzetgyapotból, illetve az épület két végén 15 cm grafitos polisztirolból készült.A lakáselválasztó falak 20 cm vastagságú vasbetonból készültek 1,2 cm vastagságú HALLTEX hangszigetelő panellal burkolva. A födémekre polisztirolbeton, és Trosil hangszigetelés került estrich betonnal. Tetőszerkezet: dupla rétegű vasbeton, 10 cm kőzetgyapot, 20 cm polisztirol hőszigeteléssel,két rétegű vízszigeteléssel, Geberit vízelvezető rendszerrel.Nyílászárók: 3 rétegű hő-hangszigetelt, fehér, műanyag, bukó-nyíló nyílászárók redőnnyel, és szúnyoghálóval.Fűtés: lépcsőházanként 2 db kondenzációs BOSCH gázkazán, egyedi lakásonkénti hőmennyiség mérővel, melegvíz tároló tartállyal.Az energetikai szabványokat szem előtt tartva már a 2023. évi előírásoknak megfelelve alakították ki az épület gépészetét és szigetelését, ezzel a rezsiköltségeket is optimalizálva.Az épület fűtése központi gázkazánról történik, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel.GÉPÉSZET:Az épületben központi fűtés rendszer kerül kialakításra. A beépített hőleadók falra szerelt radiátorok.A központi fűtést kondenzációs földgáz üzemű kazán biztosítja saját hőmennyiség mérővel.A lakások hűtésére egyedi split klímák beépítése engedélyezett. A vételár NEM tartalmazza a berendezést, csak a teljes körű előkészítést.Az épületbe érkező hideg vizet központi automata visszaöblítésű vízszűrővel látjuk el.KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, GARANTÁLT BÉRBEADHATÓSÁG!További információkért keressen bizalommal, tekintsük meg együtt ezt a csodás lakást és győződjön meg személyesen szépségéről!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Tamás Duna House - Kecskemét, Budai utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Tamás Duna House - Kecskemét, Budai utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY