Eladó lakás Hódmezővásárhely 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hódmezővásárhely 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7559541
Referenciaszám: 291017
Frissítve: 21 napja

Hódmezővásárhely eladó panellakás 4 szobás: 51,5 millió Ft

51,5 millió Ft
515 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 955 Ft
Második évtől
213 663 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Első emeleti, nagyon tágas és fényes, korszerűsített lakás kulcsrakész állapotban eladó Hódmezővásárhelyen, Susán városrészben egy 5 lakásos társasházban. A lakás 100 m2 alapterületű. Belépve az egybe nyitott, praktikusan kialakított világos amerikai konyhával és étkezővel közös nappaliba érkezünk. További 3 külön bejáratú hálószoba, egy WC-vel is felszerelt fürdőszoba, és külön mellékhelyiség kerül kialakításra a tervek szerint. Az elkészültségi foknak megfelelően jelenleg még módosítható az elrendezés egyéni igények és dizájn alapján. A klímakiépítés és a nyílászárók cseréje folyamatban van. Ez a lakás a 2 szintes épület felső szintjén (az első emeleten) található, fölső szomszédja illetve tetőtér vagy padlástér nincs. Vagyis zárószinti. Az épület betonpanel elemekből készült a 70-es években. Nagy teherbírásúra, nagy befogadóképességűre és tartósra tervezték. Most teljes körű felújításon esik át, ami érinti az alábbiakat: - extra hőszigetelés kerül a falakra illetve a tetőre is - a homlokzat teljesen megújul - új, hő-hangszigetelő nyílászárókat építenek be - teljesen új vezetékrendszereket építenek ki: villany, víz és csatorna - a 3 fázisú áram, H-tarifás szolgáltatás minden lakásban elérhető lesz - minden lakást külön fogyasztásmérő órákkal látnak el - a közfalak hangszigeteléssel ellátottak, gipszkartonból készülnek, álmennyezet kerül kialakításra - a helyiségek új, modern burkolatot kapnak - a fűtés elsősorban elektromos: megoldható lesz infrapanelekkel, infrás padlófűtéssel, illetve inverteres/hűtő-fűtő klímákkal a nagyobb helyiségekben. - igény szerint a gázüzemű fűtés is elérhető, kiépítéséhez engedélyeztetés szükséges, ennek ára és procedúrája befolyásolhatja a vételárat és az átadást. Gázóra és a szolgáltatás már rendelkezésre áll. - hőszivattyús fűtésre is van lehetőség, ennek költsége már az új tulajdonost terheli. Összesen 5 lakás kerül kialakításra, amelyek társasházzá való alapítása már folyamatban van, az albetétesítés megtörtént. A lépcsőház nagyon tágas, fényes (tetőbevilágítóval), kényelmesen, jól közlekedhető. Minden lakáshoz saját használatú parkoló is tartozik, amit a vételi ár magába foglal. Kulcsrakész állapotban kerül átadásra: a hideg- melegburkolatokkal ellátva, színre festve, szaniterekkel, belső nyílászárókkal, villanyszereléssel, kapcsolókkal és dugaljakkal kiegészítve. A konyhabútor ebben az árban nincs benne, hiszen azt egyedi igények szerint, konyhaszigettel, saját ízlésre érdemes formálni. A szerelvényezés természetesen itt is megtörténik. A fenti árak egyéni igények egyeztetése során természetesen változhatnak, függően a felhasznált anyagok árától, beszerezhetőségétől, és a kitűzött, kialkudott birtokbaadás dátumától.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY