Eladó lakás Gyula, Törökzug 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gyula, Törökzug 68 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8202374
Referenciaszám: 781611
Frissítve: 26 napja

Gyula eladó panellakás 3 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
375 000 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 686 Ft
Második évtől
105 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Gyula fürdőváros Törökzugi lakótelepén ezt a nagyon szépen felújított, 1+2 félszobás, erkélyes, klímás, egyedi fűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, amelynek az egyik oldalán egy új játszótér, a másik oldalán egy kis füves focipálya található. A közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt is található. A lépcsőház előtt kiépített ingyenes parkoló van, ahol soha nem kell helyet keresni. A lakás lakóterülete összesen: 68 m2 Az erkély területe: 4 m2. Az ingatlan közös költsége: 4.700 Ft.(tartalmazza: biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díja) Az ingatlan elosztása: 1+2 fél szoba, mindhárom külön folyosóra nyíló bejárattal, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy erkély. A lakás 2010 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra és erkélyajtóra cseréltek. A fűtésrendszer is cserélve lett egyedi kombi Baxi típusú gázkazánra, amelyhez új lapradiátorok csatlakoznak. A fürdőszoba felújítása során szép hidegburkolatot kapott és minőségi szerelvényeket kapott. A lakás központi részén egy 5 kw-os inverteres klímaberendezés is be lett szerelve, amely kényelmesen biztosítani tudja az ingatlan hűtését és fűtését is. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott ahol egy új konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja is cserélve lett egy több ponton záródó fa ajtóra, ahol csak az jut be akinek kulcsa van hozzá. Amennyiben ez a nagyon szépen felújított, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető 3 szobás lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélybeépített szekrényklímapanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY