Eladó lakás Győr, Szabadhegy 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Szabadhegy 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292371
Referenciaszám: 114813
Feltöltve: ma

Győr eladó panellakás 2 szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
750 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Győr-Szabadhegy csendes részén, egy 50 m2-es 2 szobás, parkra néző, igényesen kialakított, gyönyörű lakást, berendezéssel együtt! A társasházi lakás főbb jellemzői és különlegessége: A lakás egy 2 emeletes, szintenként 3 lakásos társasház legfelső szintjén, azaz a 2.-on helyezkedik el. Nincs felső szomszéd, ráadásul nem csak az épület, hanem a födém is hőszigetelt igy rendkívül alacsony a fenntartása, amelyhez hozzájárulnak a hőszigetelt műanyag ablakok is, melyek redőnnyel felszereltek. Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását távhő szolgáltatja, a hőleadók radiátorok, a lakás hűtéséről pedig klíma gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy tároló az alsó szinten, amely közösen használható a szomszéddal. Amiért érdemes ezt választani: - A kiváló elhelyezkedés, ami a legfontosabb: A lakás a Jereváni úton helyezkedik el, és óriási előnye, hogy parkra néz az összes ablaka, ezáltal csendes, hangulatos, világos és természetközeli. Az értékálló ingatlan, esztétikailag is és műszakilag kiváló állapotnak örvend, a jó közlekedési lehetőségek, a folyamatos fejlesztések és a magas szintű infrastrukturális ellátottságának köszönhetően a környéken szinte minden megtalálható: buszegálló, játszótér, edzőpark, bevásárlási lehetőségek, cukrászda, pékség, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, pláza. - A stílusos és modern belső: Nem kell pakolni, szerelni, keresgélni, hiszen a felújított lakás teljes berendezéssel és háztartási gépekkel együtt eladó! Röviden: fantasztikus, egyedi, modern és hangulatos otthona lehet, ahova csak költözni kell. Az ingatlan megbízható befektetésnek számít! További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a különleges ingatlant! A lakás tehermentes, a tulajdonosok márciusban tudják átadni! Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY