Eladó lakás Győr, Jancsifalu 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Jancsifalu 64 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8278019
Referenciaszám: H343077
Frissítve: 2 napja

Győr eladó panellakás 2 szobás: 37,24 millió Ft

37,24 millió Ft
653 333 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 834 Ft
Második évtől
154 501 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy különleges lehetőség várja Önöket Győrben, Jancsifaluban, ahol egy használt szigetelt lakóingatlan kínálkozik eladásra. Ez a 57 négyzetméteres ingatlan ideális választás lehet családosok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet előnyeit, miközben a nyugalomra és a zöld környezetre is vágyakoznak. Az ingatlanban két tágas szoba található, melyek világos, napfényes terekkel rendelkeznek, így otthona igazi komfortot nyújt a mindennapokban. A vízvezeték teljes felújításon esett át. A távfűtés pedig egyedi mérés alapján biztosítja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában. Az erkély lehetőséget ad arra, hogy a szabadban pihenjen, egy csésze kávé mellett élvezhesse a környék panorámáját. A parkolás az utcán, közterületen megoldott, így a gépjárművel közlekedők számára ez nem jelent problémát. Az ingatlan jó állapotú, így a költözés gyorsan és zökkenőmentesen megvalósítható. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a város tömegközlekedési hálózata könnyen elérhető, így az ingatlan közelében található buszmegállók segítségével könnyedén bejuthat a belvárosba vagy a környező településekre. Az autóval közlekedők számára pedig a főbb közlekedési útvonalak is gyorsan elérhetők, így a munkába járás is egyszerű és kényelmes. A környék számos előnnyel rendelkezik, hiszen a közelben található boltok, iskolák és óvodák is, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők. A természet kedvelői számára a közeli parkok és zöld területek remek lehetőséget kínálnak a szabadtéri programokhoz, sportoláshoz vagy csak egy kellemes sétához. A ár alkuképes! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Bizalommal kereshet kérdéseivel, és szívesen segítek Önnek a vásárlási folyamatban. Az otthon, amelyre vágyik, már csak egy lépésre van Öntől!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűpanorámaerkélybútorozatlanhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katorné Marika B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katorné Marika B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY