Eladó lakás Etyek 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Etyek 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8288130
Referenciaszám: H491975
Feltöltve: ma

Etyek eladó panellakás 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
807 353 Ft/m²
68 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Etyek szívében, a csendes Botpusztán kínálunk eladásra egy igazán különleges ingatlant, amely ideális választás számotokra , akik egy nyugodt, de mégis jól megközelíthető helyen keresnek otthont vagy befektetési lehetőséget. Ez a 67 négyzetméteres használt lakás tökéletesen ötvözi a modern kényelmet és a természet közelségét. A három szobás elrendezés lehetővé teszi, hogy családok és baráti társaságok is kényelmesen élvezhessék a teret, míg a tágas nappali a közös pillanatok színhelyévé válhat. Az ingatlan világos, barátságos atmoszférájával és beépített bútorokkal, valamint szekrényekkel felszerelt, így azonnal költözhető. A fürdőszoba jól megtervezett, így minden igényt kielégít, míg a 4 négyzetméteres erkélyről csodás kilátás nyílik a rendezett kertre, amely tökéletes helyszín a pihenésre vagy baráti összejövetelekre. Az ingatlan állapota jó, a távfűtés pedig egyedi mérésű, ami a rezsiköltségek optimalizálását segíti elő. Havonta fizetendő közös költség összesen 31500-Ft mely a fűtési átalányt is tartalmazz Az Etyek-Botpuszta területén található ingatlan könnyen megközelíthető autóval, és a tömegközlekedés is jól megoldott, így a központja gyorsan elérhető. A közeli üzletek, éttermek és szolgáltatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mindennapi élet kényelmes és élvezetes legyen. Etyek híres borvidéke és a környező természet csodái csak tovább fokozzák az ingatlan vonzerejét. A helyi közösség barátságos, és számos kulturális esemény, program várja az érdeklődőket. Az ingatlan tehermentes, így a vásárlás folyamata gyorsan és zökkenőmentesen zajlik. Ha olyan ingatlant keresel, amely nemcsak otthont, hanem életstílust is kínál, akkor ez a lakás tökéletes választás számodra. a,további felújitási alap,és a társasház üzemeltetési költségeit is. A környék nemcsak csendes és biztonságos, hanem remek közlekedési lehetőségekkel is rendelkezik. Ne habozz, keress bizalommal, és tedd meg az első lépést egy új, boldogabb élet felé! Kérdéseiddel bátran fordulj hozzám, szívesen segítek mindenben!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélypanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY