Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész 35 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész 35 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8290394
Referenciaszám: H492912
Feltöltve: ma

Dunaújváros eladó panellakás 1 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
482 857 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a remek lehetőséget Dunaújváros Római városrészében, ahol egy használt, 35 nm-es lakás várja új tulajdonosát. Ez az ingatlan ideális választás lehet magáncélú lakhatásra, vagy akár befektetési lehetőségként is, hiszen a város egyik jól megközelíthető részén helyezkedik el. Az ingatlan egy szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, ami praktikus és kényelmes életteret biztosít. Az átlagos állapotú lakás lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa át, így valóban otthonra találhat benne. A távfűtés biztosítja a meleg és komfortos környezetet a hideg téli hónapokban, míg a klíma a nyári melegben nyújt kellemes hűsítést. A mindennapi élethez szükséges infrastruktúra – boltok, éttermek, iskola és egészségügyi intézmények – könnyen elérhető, így a lakás ideális választás lehet bárki számára. A közlekedés szempontjából a helyszín kiválóan megközelíthető, a város tömegközlekedési hálózata jól kiépített, így a buszmegállók perces sétával elérhetőek. Az autóval közlekedők számára a környék forgalma kedvező, és a közeli főutak gyors elérhetőséget biztosítanak Dunaújváros más részei, valamint a környező települések felé. A Római városrész környezete ideális választás lehet mindazok számára, akik nyugodt, mégis élhető helyet keresnek. Az ingatlan elhelyezkedése lehetőséget biztosít a szabadidős programokhoz is, hiszen a közelben található parkok és zöld területek remek helyszínt nyújtanak a kikapcsolódásra. Bízunk benne, hogy ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, és örömmel várjuk kérdéseit, amelyekkel kapcsolatban bizalommal kereshet minket. A telefonban hivatkozzon a H492912 regisztrációs számra! Az ingatlanpiac dinamikus változásai közepette fontos, hogy a megfelelő információk birtokában hozza meg döntéseit. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a legjobb lehetőségek megtalálásában, hogy álmai otthona vagy befektetése valóra válhasson! Irodánk szolgáltatásai: - Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez - Értékbecslés - Kedvezményes ügyvédi költség, - energetikai tanúsítvány készítés, - ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaliftpanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szele Zoltán Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szele Zoltán Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY